Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

LemMonBONB

Users
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

About LemMonBONB

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

210 profile views
 1. Sistemul de skin-uri personale e de aici: - sistemul de crate-uri e tot de la Edison doar ca ai modificat textdraw-urile si premiile. Nu inteleg totusi rolul butoanele de 'Open crate' si 'Cancel' daca nu sunt selectabile. De ce nu ai lasat ca textdraw-ul ce arata ce ai castigat sa ramaxa fix si sa nu se miste (arata mai ok din punct de vedere estetic). - insulele te cred ca tu le-ai facut, sunt simple si mici.
 2. Problema rezolvata. Am marit valoarea de la MAX_COMMANDS si acum merg toate comenzile. Multumesc pentru timpul acordat problemei mele!
 3. Aceeasi problema si aceleasi erori in server_log. Cred ca pana la urma este de la un include ca altfel nu imi dau seama...
 4. Le-am eliminat absolut toate comenzile prescurtate inainte de a face replace-ul, am verificat toate include-urile si nu aveam comenzi in ele sau returnari de comenzil
 5. Singura chestie dubioasa ce o vad in server_log si nu apare inainte de schimbarea procesorului de comenzi este: [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array. [21:06:25] *** YSI Error: Could not add command to array.
 6. @Wildo nicio comanda ce incepe cu 'w' nu functioneaza: /wanted, /work, /wt, /warn, /withdraw, etc.
 7. Username: Boss12Problema întălnită: Unele comenzi nefunctionale pe procesorul de comenzi YCMD.Detalii despre problemă: Am trecut de la procesorul de comenzi ZCMD la YCMD. Totul a decurs fara probleme, replace-ul a mers perfect. Cand intru pe joc testez comenzile, majoritatea functionau corect. Cand am ajuns la /work am observat ca aceasta nu functiona. Apoi am observat ca nici /wanted, nici /wt si majoritatea comenzilor de incepeau cu 'w'.Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Am incercat sa schimb include-urile YSI cu versiuni mai vechi dar tot aceeasi problema o am. De asemenea, am mai cautat tutoriale pe net si nu am gasit nicio rezolvare la problema.Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://pastebin.com/LY5GjEppAlte detalii: Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...