Jump to content

Allxseiggen

Users
 • Content Count

  28
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Allxseiggen

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

21 profile views
 1. M-a intrigat numele topic-ului și am decis sa intru, special am citit tot, ăsta numești tu MEGA UPDATE? Te faci de râs cu asemenea chestii.
 2. Persona-l nu-l cunosc, dar de ce ai făcut tu Blaw topicul? Tot aia e, doar că clientul său putea să vină cu mult mai multe dovezi impotriva sa.
 3. Bine ai venit pe comunitate
 4. Bine ai venit pe comunitate
 5. Mulțumesc, chiar bună idea cu prezentare de sisteme, o să fac câteva prezentări la câteva sisteme și o să le adaug aici ca un reper.
 6. Username: Allxseiggen Varsta: 17. Ce fel de servicii oferi?: Sunt familiarizat cu limbajul de programare PAWN cam din 2015, cum o mare pauză in 2019, când vine de vorba de activitate și de proiectele vechi, am avut câteva fiecare cu un anumit succes care era influențat de mai multe criterii, pe SA-MP-ul din România foarte activ nici nu am fost. Ofer servicii PAWN aș spune la un nivel avansat în limita cunoștințelor, vorba vine, nimeni de pe această platformă nu cunoaște limbajul *95%* cum am văzut alte exemple Pret: Negociabil, acest amănunt se discută, însă dacă e vorba doar un ajutor cu o problemă sau ceva, ar fi gratis. Detalii de contact: PM pe forum sau activez pe discord: Allxseiggen#4133 Alte precizari:
 7. NUMELE DE PE FORUM: Allxseiggen USERNAME DISCORD + TAG: Allxseiggen#4133 LINK PREZENTARE:
 8. Bine ai venit pe comunitate.
×
×
 • Create New...