Jump to content

Allxseiggen

Users
 • Content Count

  39
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Allxseiggen

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

58 profile views
 1. L-am pus pe net pentru că așa am vrut, după 4 ani de stat în pc, l-am lăsat la aer liber, poate mă întorc pe blaze, dar GM-ul rămâne pe net pentru că așa vreau eu că nu mi l-a plătit nimeni, este al meu și fac ce vreau cu el. Sper că ai ințeles
 2. Ăă, deșteptule, eu venisem in acel proiect cu GM-ul meu, ăsta de aici este GM-ul meu, eu am *lucrat* la el atâta timp, până ieri când i l-am dat lui RecordAdv, nimeni nu mai avea acest Gm, hai să vorbim despre ce știm.
 3. Username: Allxseiggen Nume gamemode: N-are. Actual Blaze RPG, fost Old-Nation Creator (sau editor): Gamemodeul este un vproject edit, deci creatorul ar fi andrei, si de acolo am preluat eu. Poze/Video în care prezinți modul de joc: Link Virustotal: - Link download: [Protected content] Alte precizări: Salut, eu sunt Allxseiggen (S1meD), acest GM este un edit de-al meu, defapt al 2-lea care ajunge pe net, lucrez la el cam de prin 2016-2017, este un GM vproject edit, direct cum a iesit pe net eu m-am apucat de el. - Nu-s cel mai mare 'scriptăr', gm-ul are multe probleme, este un GM pe care am invățat multe, și e bun de făcut ceva cu el. - Are 33k linii, un design frumusel, si uite o descriere la el: - Dynamic factions, jobs, server vehicles, houses, etc - DS gen b-zone, da trag pl in el, uitati-va la videouri - Un anti cheats foarte bun, uite niste videouri: + multe altele, sa va foloseasca.
 4. De aia mai trag inca o betie, de aia vreau sa beau, fiind ca viata firar ia sa fie nu-i asa cum vreau.

   

  Florin Salam 2006 - Interpert de muzica ușoară consacrat

 5. Băiețaș, stai cuminte, pe când jucam eu SA-MP tu mergea în picioare pe sub masă, și da, am venit eu să comentez? Ai o problemă cu asta, e exprimare liberă, te-am jignit prin ce am zis mai sus? Mai bine te gândești inainte să zici ceva
 6. Poti face si acolo, însă de ce rivală? Tot din aceeași țară sunteți :))
 7. M-a intrigat numele topic-ului și am decis sa intru, special am citit tot, ăsta numești tu MEGA UPDATE? Te faci de râs cu asemenea chestii.
 8. Persona-l nu-l cunosc, dar de ce ai făcut tu Blaw topicul? Tot aia e, doar că clientul său putea să vină cu mult mai multe dovezi impotriva sa.
×
×
 • Create New...