Jump to content

VladS

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladS

  1. e ok, laravelul trb sa ruleze pe php 7 minim, deci baga dinala.
  2. poti sa schimbi vers de php fara sa dai reinstall la xampp.N
  3. Acela este modelul de db de la Laravel daca nu ma insel, acolo sigur nu va fi eroare daca nu ai modificat tu. Eroarea pleaca de altundeva in acest caz.
  4. Apasa pe SQL si acolo poti scrie cod SQL pentru comanda care o doresti!
  5. Sunt aici. Vorbim pe discord(sunt pe grupul cu proiecte).
  6. Poti sa imi lasi un mesaj privat, te pot ajuta cu un panel Laravel(iti fac eu) la un pret ft rezonabil. Astept detaliile pe PM si dupa vorbim pe altceva.
  7. Pozele mergeau. https://imgur.com/a/Y8HceaU
  8. Username: VladS Creator (sau editor): Sarca Vlad(eu) Poze/Video în care prezinţi index-ul: https://imgur.com/a/Y8HceaU Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/file/6932c22afdc279e2addcd2366d06ee064b205ac1c12486de46f69656b0adc0aa/detection Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Folositi cu cap ce v-am dat. Am facut mai demult un index asemanator tot pe Bootstrap, in iarna sau ceva de genu si multa lume a fost incantata de el. M-as bucura sa pastrati copyright-ul ptr ca nu e doar Bootstrap ca sa zici ca na. Am mai facut si ceva stiluri pe langa asta. Mai multe detalii aveti in cod. Astept feedback-urile voastre.
  9. nu prea merita sincer. Vreau sa-l iau doar ca sa vad ce se afla prin el. Cand am spus adevarata fata a lui wCode ca is vulnerabili, a inceput Infinity sa ma faca in toate felurile. Facusem si un video pe youtube cu panelul Eternal cand am fost developer la ei, care nu exagerez, la orice functie de admin avea vulnerabilitati. L-am rezolvat o parte din el, dar va spun, la banii astia nu merita, nici macar la 10E.
  10. o alta alternativa ptr adstera in ala cu 'cum sa faci 50$ pe zi' exista? Problema e ca mi-au respins contul ca n-am 10k views in ultimele 30days. Stiti altcv care nu cere asa cv si dau bani paypal?

  11. O ALTA ALTERNATIVA DE LA ADDSTERA? MI-AU DAT EMAIL CA TRB SA AM 10K CA TRAFIC CEL PUTIN PE LUNA. ALTCEVA CARE NU CERE ASTA @@ViewS
×
×
  • Create New...