Jump to content

LaidoPvP

Member
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by LaidoPvP

  1. Foarte frumos dar asta imi miroase a teapa, pune si noua o firma sa vedem pe ce firma ai tu fundatia asta sa descoperim si noi mai multe.
  2. Dupa cate vad compilerul e setat bine sunt 2 solutii: 1. ori gm are erori insine. 2. Ori nu sunt include-urile bune.
  3. Normal ca merge mereu daca n-ai facut un killtimer :))
  4. recomand.. dar nu cred ca ar da cineva 200€, adica cei care au sumele astea de bani au deja servere mari cu scripteri bomba spre exemplu ruby si de obicei scripterii le fac sistemul asta. Repet, te recomand dar e scump daca ai vrea sa faci bani da-l la 10-15€ o sa-l cumpere multi.
  5. L-am postat eu deja, ce ai facut tu? doar un copypaste?
  6. @Alexandru1337ce exemple dai :)) sa-mi cumperi mie creier? pai tu ce ai acolo in cap ovaz? nu ai inteles problema exacta care este si vorbesti sa faci si tu post-uri ca vrei un key de 20€
  7. Infine, eu nu inteleg rost ul acestui post, de ce nu mi-a facut ala reclamatie? de ce mi-ai facut tu care mi-ai dat sv jos si ai sters tot dupa ce ca ti-am dat datele si am avut incredere si nu ai stiut sa faci nimic in PHP ? Hai s-o lasam asa si daca imi iau ban aia e, mi-o iau pe nedrept.
  8. @MihaiADV mi se pare destul de normal sa vad si eu ce sistem ai facut sa pui .AMX daca stii ce e ala vazand ca esti scripter nu .PWN, dupa ce vedeam sistemul si tot e OK iti faceam plata cum fac cu @Vennox poate sa iti confirme te rog Vennox.
  9. Ok, deci 1 la mana faza e demult, 2 la mana faza sta in felul urmator: eu eram scripter la Veber acum cateva luni cand si-a deschis server, munceam la server si zi si noapte ca sa-l fac sa fie cat de cat okay, baiatul cand a ajuns dupa 3 zile din munca mea la 100 de jucatori seara a inceput sa dea admin pe bani, https://imgur.com/a/KZJruGW , si nu am cerut nimic in schimb, cand am vazut ca el produce cate 30-40€ zilnic am decis ca am si eu o parte din bani daca totusi am fost corect cu el, si cand i-am spus in confa, imi vorbea mai rastit adica ma lua de fraier, mi-am deschis server cu @WizzTuts e martor chiar daca ne-am certat si tot noi tot prieteni ramanem, mi-am deschis server cu Wizztuts si i-am cerut 12€ sa-mi platesc host-ul, poate sa spuna si WizzTuts in comentarii ce i-a facut si lui, iar Vebe are multe reclamatii de tepe, precum astea, cand a furat GM ProGaming de la St0ry sau mna, in schimb costinele iti fac o reclamatie sa vezi cum zbori tu din aceasta comunitate.
  10. Creator (sau editor): ArTiStU.eXe dar rezolvate eroriile de catre mine
  11. edit: noul link > http://www.mediafire.com/file/v5h7asse3bl6gla/gm_og.rar/file
  12. pai eu ti-am dat dovezi ca nu te-ai tinut de treaba, da-mi dovezi ca nu v-am facut plata fiindca nu v-ati tinut de treaba.
  13. https://imgur.com/a/BrruwiM ia dulceata sa dau dovezi sa le arat cum te comportai si cu jucatorii mei ca ii injurai de morti si dadeai cu cheat-uri fiind web developer trebuia sa dai dovezi de seriozitate si esti doar un copil. Cand iti spuneam sa faci ceva ti se lua curentul sau te apucai de alt panel de la 0 de fiecaredata.
×
×
  • Create New...