Jump to content

Proiect Chars - Gamemode


ionchyAdv
 Share

Recommended Posts

Pe 15.05.2020 la 11:15, ionchyAdv a spus:

Nume Utilizator: ionchyAdv
Nume gamemode : Chars.
Creator (sau editor): Createor (HPQ123) - Ediatat de către ionchyAdv.
Poze / Video în îngrijire prezint modul de joc: faceți clic pe
link Link virustotal : faceți clic pe link download: 

Conținut protejat!

  • Răspundeți acest subiect pentru a vedea un conținut protejat.


Alte precizări:
 

 

Salut. Nu prea putem să facem astfel de lucruri, dar clientul meu xPaulFTW, nu a reușit să comunice cu al meu. Mi-a trimis 14,14 $ prin Plătește-te un serviciu, eu sunt doar o față a unui cont de PayPal când eu sunt în fața mea să fie celălalt mi-a fost inchis și nu mai puteam face față IP-ul sau numele meu Nu stiu o îngrijire exactă și o problemă, așa ca, cum era un cont de plată nouă și o datare plăcută pentru a servi serviciile plății sau pentru a crea ceva în fața autorității ( faceți clic pentru imaginați ), așa că vă puteți decide tranzactia.Stiu ca nu e ok, ieri sunt planuri pentru a mă rezolva probleme de îngrijire le-a cauzat după ce-am dat gamemode-ul, l-am mai ma seara cu un cod din cleo, dacă nu se poate ajunge la un comun acord ca raman scripter la el si ii dau gamemode-ul cu tot ce am lucrat clar dacă banii erau în așteptare. Ceea ce ma deranjat pe mine este ca a doua zi, (azi 05.05.2020) poate avea statutul discordiei „Scripturi de Caut”. contactează-vă, mai ales că poate fi redus în legătură cu discordie imi dadea și mesajele sunt ca fiind facturi bune ( faceți clic pentru imaginați ).Nu vreau sa se inteleaga gresit cum ca i-ca fii dat teapa sau ceva, ieri a început să planga ca nu vreau sa-i dau gamemode-ul ca mi-a dat banii desi eu i-am explicat ca gamemode-ul ii va fii inapoiat imediat cum banii imi ajung din hold. Asa ca am o inima mare, nu vreau sa face world sa sufere i-am dat gamemode-ul inapoi si lasat-o balta. 

Acum cateva lucruri despre gamemode.
- sunt rezolvate anticat cam pentru toate troll-urile
- antichități pentru
căutarea voastră și pentru reparația vehiculului - căutarea îngrijirilor poate fi prezentată în acest videoclip ( faceți clic pentru videoclip )
- un dealer de droguri de locuri de muncă unic după parerea mea
- puteți vedea Dacă poate fi mai mult în gamemode, mare parte a problemelor și a rezolvării
- toate comenzile ascunse au fost inlaturate
- căutarea -este optimizată, este foarte posibilă , se folosește de 2 iteratori îngrijire stocheaza casele dacă se pot afla în funcție.
- Cam toate problemele raportează au fost rezolvate
- quest_apr.inc e făcut de mine iar questspray. e făcut de replay.
- dacă poate duce putul capul poate să pună orice obiect intrucat tabelele căutării_apr au ramas în baz.
- rezolvare de utilizare a clanurilor
- posibilitatea de a face un interzice reîncărcarea reîncărcării
- pns-urile / problemele de a face în alte orașe, sau să rezolve o încărcătură
- mai multe lucruri rescrise

Actualizare (14.05.2020) - Server-ul a fost spart intrucat nu vreau să posteze nimeni altcineva gamemode-ul cu credite sau ceva. Aici aveti originialul.
Totodata este disponibilă în continuare, și ramas doar 2 contururi pentru a putea folosi o funcție. Puteti sa dati voi sterge sau ce doriti. 
Eu cu Paul am ramas amici, nu vreau să fi subinteleaga ceva, clar dacă el sau dadea în vrajeli pe clipuri cum ca-te fi dat teapa. Stie si el foarte bine ca nu este adevarat.
Nu stiu daca am mentionat, poze / videoclipuri cu gm ul gasiti la xpaul pe canal.
A da si inca ceva, nu mai luati toate urile false dupa net, astia care spargeti sv in 2020 sper ca regasesc topic-ul asta prin 2025;).


Discord - ionchyAdv # 3185

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...