Jump to content

cristixxh

Member
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Ador
    cristixxh reacted to essex in cristixxh - servicii mapping   
    up nr1
  2. Upvote
    cristixxh got a reaction from essex in cristixxh - servicii mapping   
    Username: cristixxh Varsta: 14 Ce fel de servicii oferi?: mapping interior/exterior - fac si interioare. Pret: pretul se stabileste in functie de zona, complexitatea mapping-ului si timpul de terminare a acestuia - paypal, paysafe, transfer bancar, sms, sau alte conturi. Detalii de contact: cristixxh#4658 Alte precizari: detin un portofoliu, ca sa nu fac reclama imi dati mesaj pe Discord si va pot prezenta acolo link cu portofoliul. Incerc sa fac tot mapping-ul cat mai rapid, pretul dupa cum am spus se stabileste in functie de mapping-ul dorit, acesta oscileaza, nu am o suma fixa. 
  3. Like
    cristixxh reacted to alex40TSA in Huawei P40 Pro   
    Salut ! Dupa parerea mea este un telefon bunicel, la bugetul lui. Totusi, eu as opta catre alt brand de telefoane. Daca tie iti place este o alegere foarte buna.
  4. Ador
    cristixxh reacted to 577777 in iPhone 7+ sau Samsung Galaxy S8   
    Mersi de pareri, dar ati intarziat cam 2 ani. Btw am ales iPhone, tc.
  5. Like
    cristixxh reacted to andreiusq in Bone County Roleplay România - AndreiAdv   
    Username: AndreiAdv Nume gamemode: Bone County Roleplay România Creator (sau editor): Răzvan / #SeBy / AndreiAdv Poze/Video în care prezinți modul de joc: sv.bcrp.ro Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/NTQyOGRmOGViNTZmMTE0MTgwMDkyYjgzOWMyZTA1Mzg6MTU2NTE5OTE2Ng==/detection Link download: https://www36.zippyshare.com/v/8KaSYGRy/file.html Alte precizări: NU E PENTRU ÎNCEPĂTORI
  6. Ador
    cristixxh got a reaction from wNekiRo in Mod De Joc - SKYLAKE RPG   
    ma uit prin el
    pare fain din ce ai zis
×
×
  • Create New...