Jump to content

AnduADV

Member
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    AnduADV reacted to ExTaZZdatemaiasa in Tema easy code   
    Username: ExTaZz Creator (sau editor): ProcentRPG Poze/Video în care prezinți index-ul/tema/scriptul: easy-code.ro Link Virustotal:  nu vrei nu descarci mie lene sa pun puneti voi Link download (cu hide):  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: cu placere
  2. Like
    AnduADV reacted to Waller in INDEX by Waller   
    Username:Waller Creator (sau editor):Waller Poze/Video în care prezinți index-ul/tema/scriptul:mai jos la download Link Virustotal:N-are va asigur. Link download (cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări:Salutare, astazi ma plictiseam si m-am gandit sa fac un mic index si simplut si sa vi-l dau si voua sa-l continuati si sa-l faceti dupa bunul vostru plac. Nu e ceva wow doar niste texte, o muzica pusa si redirectionare la link-uri, o seara/zi faina va doresc.
  3. Like
    AnduADV reacted to Adel2 in [#include] - Sistem Drop Air asemănatot B-HOOD   
    Username: Adel2
    Salutare si bine v-am regasit. Plictisindu-ma m-am decis sa ma joc si eu putin cu scripturi si uitati ce a iesit. 
     

    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
  4. Like
    AnduADV reacted to TSN in GAMEMODE TERONE BY NOBILZEUS + PANEL (CU BILLBOARD)   
    Consider ca @nobilzeusAdv este o persoana de nota 10+ si faptul ca face bani din asta este strict treaba lui, dar ce sa faci cand ciuda este mare... Am cumparat si eu de la el anumite produse si totusi realizam faptul ca v-a ajunge pe net...  Cat despre tine @Dennis12 degeaba te dai tu mare ca faci 900 de euro cand esti imbecil, adica asta dovedesti ca stai sa iti pierzi timpul sa vorbesti de munca altora si cum fac ei bani cand tu faci cash-ul in acelasi mod.
     
  5. Downvote
    AnduADV reacted to essex in Cum sa te uiti la orice film/serial fara sa platesti!?   
    Download(mobile/pc/linux) This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
    Site-ul iti ofera filme si seriale cu episoadele la zi, la o calitate de 480p/720p/1080p. Nu e o calitate foarta buna dar pentru un produs gratis eu zic ca e perfect. P.S: gasesti si seriale/filme ce nu sunt pe netflix. Vizionare placuta!
  6. Downvote
    AnduADV reacted to OLTEANuadv in [ACCEPTAT] Aplicatie Moderator - OLTEANUadv   
    Username:OLTEANUadv Vârstă: 17 ani. Cum te-ai descrie (minim 20 de cuvinte)?:Salut!Numele meu este Cristian, am 17 ani si locuiesc in Pitesti, judetul Arges.Imi place sa ies pe afara cu prietenii, sa invat si sa lucrez in php/javascript.Consider ca sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si cu bunul simt. De ce ai aplicat pentru aceasta funcție:Am aplicat la aceasta functie deoarece imi doresc sa ajut comunitatea. Ce categorie vrei să moderezi:WEB, insa o accept si pe cea de SAMP Modalitate de contact: discord: OLTEANUadv#0406 Alte prezentări: olteanuadv.win
  7. Downvote
    AnduADV reacted to KRONZY in ● LEAKS, GFX BATTLE - COX vs WiNKS   
    1
×
×
  • Create New...