Jump to content

zoX

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoX

  1. zoX

    x18 Netflix

    bag cariciu nu am prins
  2. Salut, ți-am trimis cerere în legătură cu anunțul tău. Pot să ofer mai mult decât cel ce a comentat înaintea mea. Recent mi-am achiziționat și eu o platformă și doresc să joc și eu fortnite. Acceaptă cererea
  3. Păi, nu am avut admin sau ceva în acest gen, dar eram cunoscut de marea majoritate, prin reputație mă refer că aveam o eternitate de recomandări.
  4. Username: zoX. Varsta: Am vârsta de 17 ani. Ce fel de servicii oferi?: După cum bine scrie și în titlu, ofer servicii de web develop și pawn. Pret›:Când comunitatea pawno.ro era în întreagă dezvoltare, luam o taxă în medie de serviciile cerute. Ținând cont că în acest moment, pe comunitatea leaks.ro nu dețin o reputație pozitivă, țin să menționez că ofer servicii gratuite până ce ajung în punctul în care am fost pe cealaltă comunitate. Detalii de contact: Sunt disponibil la următoarele adrese de contact: skype: live:zoxznone Discord: zoX#7236 Alte precizari: Recent am auzit că s-a deschis comunitatea Leaks.În momentul actual, nu am cum să vă demonstrez de serviciile oferite anterior, din mai multe motive. Dar, pot să vă garantez, am să iau legătura cu niște persoane la care am oferit serviciile mele pentru a vă demonstra în întregime că chiar am avut o reputație anterioară pe comunitatea pawno.ro. Nu ezitați să mă contactați.
×
×
  • Create New...