Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Prezintă-te Sprijină comunitatea Intră pe Discord

4Gamers

Users
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4Gamers last won the day on November 12 2019

4Gamers had the most liked content!

1 Follower

About 4Gamers

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. NUMELE DE PE FORUM: 4Gamers USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): Dănutzzz#0064 LINK PREZENTARE:
 2. Username: 4Gamers Nume real: Dan Vârstă: 18 ani. Unde locuiești: Rep. Moldova. Ocupație: Student. Hobby-uri: N/A. Cum ai aflat de comunitate?: După ce a dispărut comunitatea pawno.ro , am observat ca majoritatea s-au mutat aici, și am decis să mă alătur si eu. Ce limbaje de programare cunoști?: PHP , HTML. Alte precizări: N/A.
 3. Up. Pretul a fost scazut la 35E.
 4. Username: 4Gamers Varsta: 17 ani. Ce vinzi?: Panel foarte asemanator OG-Times . Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://www.leaks.ro/topic/5727-able-pro-panel-project/ Pret: 40 E. Detalii de contact: Discord: Dănutzzz#0064 Alte precizari: Are la baza Codeigniter. Baza panelului a fost facuta de catre Donboo . Are cam toate paginile importante, si cam tot ce trebuie pentru a administra un server. Compatibil Burned.
 5. Deci, tu ai vrea ca persoana respectiva, sa aiba acces la webhost (să presupunem), unde sunt UCP-ul, tema de la forum, indexul, în care s-au investit sume destul de mari de bani, si dupa sa plece cu ele? În plus, ce treaba ar avea el la fisierele alea, daca tot ce trebuie să facă e sa administreze?
 6. Nu vad care ar fi problema ta. Unele persoane doresc sa creeze o comunitate, insa nu dispun de persoane, si de accea, au ca o alternativa sa se alature unui proiect. Un avantaj in a te alatura unui proiect este ca platesti mai putin din moment ce toti pun cate putin.
 7. Salut. Are cineva regulamentul adminilor de pe serverele astea mai mari precum ar fi (Bug, Og, etc.)? Stiu ca in trecut era regulamentul adminilor de la bugged pe net, da acum nu il mai gasesc. Poate il are cineva salvat? Mersi.
 8. Salut. Am o problema extrem de ciudata la panelul pe care lucrez. (pe profil la mine puteti vedea panelul) Am pus panelul pe un Host, iar incercand sa il conectez la o baza de date de la server (care este pe un host extern), imi da erori (Unable to connect to database). Cand incerc sa ma conectez la baza aia de date din localhost, merge perfect. Nici o eroare cu exact aceleasi detalii. Deasemenea, cand am pus panelul pe localhost, cu datele de conectare de la baza de date externa a mers fara probleme. Panelul are la baza frameworkul Codeigniter, iar la hostul extern, am setat remote acces pentru fiecare IP. Nu cred ca e nevoie sa atasez vreun cod, deoarece daca merge pe localhost, nu cred ca e vre-o problema cu codul.
 9. Capital - Fondator principal / scripter ; Alx - Aministrator server; Eu - Responsabil panel / administrator server; DeNyS - Se ocupa de tema de la forum / tehnician. Alx și DeNyS nu au cont pe Leaks, iar Capital este Hudson de pe fostul Pawno.ro. (Global Moderator) .
 10. Salut tuturor! De ceva timp, eu cu incă câtiva băieți, plănuim să deschidem o comunitate, bazată pe jocul San Andreas Multiplayer. Echipa este formată la moment din 4 persoane, fiecare avănd un comportament matur. Ceea ce căutăm noi este o persoană care sa aibă peste 17 ani, și să dorească sa administreze comunitatea alături de noi. Deasemenea, pe lângă vârstă, acesta trebuie să fie activ, și să poată să ajute din punct de vedere financiar. Desigur, că fiecare din noi va pune o anumită sumă de bani. Dupa cum ați văzut, avem deja un panel destul de performant (puteți căuta la mine pe profil), un server bine optimizat, si o temă de forum modernă. *** Persoanele care aleg să ne ajute nu vor avea acces la WebHost / Gamehost. Motivele sunt evidente.

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...