Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

4Gamers

Users
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4Gamers last won the day on November 12

4Gamers had the most liked content!

1 Follower

About 4Gamers

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. Salut. Are cineva regulamentul adminilor de pe serverele astea mai mari precum ar fi (Bug, Og, etc.)? Stiu ca in trecut era regulamentul adminilor de la bugged pe net, da acum nu il mai gasesc. Poate il are cineva salvat? Mersi.
 2. Salut. Am o problema extrem de ciudata la panelul pe care lucrez. (pe profil la mine puteti vedea panelul) Am pus panelul pe un Host, iar incercand sa il conectez la o baza de date de la server (care este pe un host extern), imi da erori (Unable to connect to database). Cand incerc sa ma conectez la baza aia de date din localhost, merge perfect. Nici o eroare cu exact aceleasi detalii. Deasemenea, cand am pus panelul pe localhost, cu datele de conectare de la baza de date externa a mers fara probleme. Panelul are la baza frameworkul Codeigniter, iar la hostul extern, am setat remote acces pentru fiecare IP. Nu cred ca e nevoie sa atasez vreun cod, deoarece daca merge pe localhost, nu cred ca e vre-o problema cu codul.
 3. Capital - Fondator principal / scripter ; Alx - Aministrator server; Eu - Responsabil panel / administrator server; DeNyS - Se ocupa de tema de la forum / tehnician. Alx și DeNyS nu au cont pe Leaks, iar Capital este Hudson de pe fostul Pawno.ro. (Global Moderator) .
 4. Salut tuturor! De ceva timp, eu cu incă câtiva băieți, plănuim să deschidem o comunitate, bazată pe jocul San Andreas Multiplayer. Echipa este formată la moment din 4 persoane, fiecare avănd un comportament matur. Ceea ce căutăm noi este o persoană care sa aibă peste 17 ani, și să dorească sa administreze comunitatea alături de noi. Deasemenea, pe lângă vârstă, acesta trebuie să fie activ, și să poată să ajute din punct de vedere financiar. Desigur, că fiecare din noi va pune o anumită sumă de bani. Dupa cum ați văzut, avem deja un panel destul de performant (puteți căuta la mine pe profil), un server bine optimizat, si o temă de forum modernă. *** Persoanele care aleg să ne ajute nu vor avea acces la WebHost / Gamehost. Motivele sunt evidente.
 5. Cer T/C, din moment ce am terminat proiectul.
 6. Ultima poza pe care o postez in acest topic: Aceasta este pagina de refferal, unde jucatorul poate vedea cine foloseste codul lui, si cate bani / RP-uri a facut de pe el. Posibil maine voi posta detalii despre comunitatea pe care am de gand sa o deschidem.
 7. Zilele astea voi posta un topic despre comunitatea pe care vreau sa o deschid. Acolo vor fi mai multe detalii despre tot ce avem nevoie si tot ce avem deja.
 8. Poze cu sistemul de aplicatii: Important! Aceste poze sunt unele dintre ultimele pe care le voi mai posta. Panelul are și pagina de admin / leader / admin options la profil, însă aș prefera să nu postez poze cu ele. În caz că vă întrebați cum de am terminat atât de repede tot ce am avut de făcut, răspunsul este unul simplu. Am lucrat o perioada mai îndelungată la panel, nu doar de când este topicul. După cum am mai spus și la început de topic, panelul are 2 ani, timp în care am mai rezolvat unele probleme / adăugat unele lucruri care erau necesare, însă ultima lună am lucrat extrem de mult pentru a-l termina. Acestea fiind spuse, mâine voi mai posta 1-2 poze, cu unele sisteme pe care nu le-am prezentat. Voi mai deschide un topic, insa aceasta data, o sa fie unul in care o sa prezint proiectul din care fac parte. Vă spun încă de acum că proiectul este unul serios, și se depune mult efort în el.
 9. Aha, mersi. Credeam ca e ceva edit la BigZone sau Burned.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...