Jump to content

iStefan_YT

Member
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    iStefan_YT reacted to Matt in BigInt by Matt   
    Helau.
    Va las mai jos un micut script facut de mine prin care puteti depasi limita de 2kkk pentru o statistica. (spre exemplu banii din banca/din mana)
    In link aveti un fisier separat care contine diferite exemple care sa va arate cum sa il folositi, mai multe indicatii gasiti sub forma de comentariu in script.
    Recomand sa folositi acest script doar daca vreti sa incepeti un gamemode de la 0, deoarece trebuie scris un sistem de economie diferit fata de cel normal. Totusi, puteti edita un gm dar trebuie sa rescrieti tot sistemul de economie.

    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up https://imgur.com/a/67jtoW8
     
    UPDATE:
    Am simplificat modul de verificare a valorilor. Puteti folosi exemplul de mai jos pentru a intelege mai usor noul mod:
    if(!SubstractBigInt(PlayerInfo[playerid][pMStore], PlayerInfo[playerid][pMoney], 1000)) return SCM(playerid, -1, "nai banu bos"); Update(playerid, pMoneyx); SCM(playerid, -1, "Ai platit mane."); Si a fost adaugata functia AddSQLBigInt. (care este hasurata)
    Pentru a o putea folosi aveti nevoie libraria <y_inline>. Un tutorial legat de mysql + inline: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=548986
    De asemenea, trebuie sa va puneti propriile coloane si tabelul corespunzator in query-uri.
  2. Like
    iStefan_YT reacted to ZeCo.F in [GAMEMODE] Floryn Zeco r39-5   
    Salut ma numesc ZeCo.F si astazi o sa va postez un gamemode loat de la 0 ...
    Vreau sa va aduc la cunostinta ca anumite persoane ma cunosc dar nu pe cat vor ei .. sau pe cat ar vrea ei .. asa ca pana sa comentati va rog sa descarcati gm-ul si sa verificati ce mai este copiat de data asta.
     
    Gamemode-ul este luat de la 0 ... este o versiunea de mysql r39-5.
    Gamemode-ul contine asa: 
    Sistem de login/register pe TD ! (sa nu va asteptati sa fie ceva complex, nu este ceva simplu si cat de cat frumos)
     
    Daca va place aceest gm vreau sa dati in comentari +1 sau ori ce de bine ca sa stiu daca mai aduc ceva update la aceest gm si poate va postez si urmatoarea versiune !
    Mai multe detalii gasiti voi in gm !
    Link download: https://www76.zippyshare.com/v/1E2eDMs1/file.html
     
    [INFO]: Maine la ora 21:00 (bine inteles in ora voastra, dat fiind faptul ca eu sunt in alta tara trb sa postez la o ora diferita, cei maturi vor intelege aceest lucru), voi posta un nou update la aceest gm (cat informativ [text] cat si practic)
     
    Urmatorul update va contine asa:
    Cateva comenzi de admin (cele utile)
    Sistem de crash game... (ceva simplu nu va asteptati la ceva superior si complex pentru ca nu voi face asa ceva ca sa postez pe net).
    + ca m-am gandit sa trec din r39-5 intr-o versiunea de mysql avansata ... nush ramane de vazut aceest lucru, as dori cei care sunt interesati de aceest gm sa comenteze cu up +1 in comentari si cu pareri !.
     
    Creau sa aduc la cunostinta ca ... aceest gm va fi adus la o forma cat de cat de stabila apoi va puteti face voi treaba cu el (treaba cu el in ce sens.. va puteti folosi de gm in moduri bune.. puteti invata cate ceva in sensul in care eu il voi face pentru asa zisele persoane noobi ... asa considera scripteri astea mari copii invatacei ... ramaneti aproape si voi face mult mai mult de atat... am multe in cap dar in timp !) Seara buna revin maine ora 21:00 cu edit ! Ceau !.
  3. Like
    iStefan_YT reacted to OLTEANuadv in [DELETED]DELETED UCP OG-TIMES - OLTEANUADV (BURNED)   
    Din cauza persoanelor binevoitoare acest panel a fost șters și nu va mai fi postat.Succes in continuare tuturor 
  4. Ador
    iStefan_YT got a reaction from MihaiADV in Mod de joc - ExpoldGame   
    +1
  5. Like
    iStefan_YT reacted to MihaiADV in Mod de joc - ExpoldGame   
    Username: MihaiADV Nume gamemode: ExpoldGame Creator (sau editor): MihaiADV Poze/Video în care prezinți modul de joc: Toate update-urile + pozele sunt aici  Link Virustotal:  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link download:  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Daca-l luati pastrati macar creditele. La 150 de subscriberi pe acest canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UC5V5ALSqtQk-vcWAOwoJECA?view_as=subscriber voi posta un panel de la wcode 100% compatibil [Panelul #2]  Pass arhiva: mihaiadv 
×
×
  • Create New...