Jump to content

SnakeRO

Member
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About SnakeRO

Recent Profile Visitors

577 profile views

SnakeRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am o experiență de 5 ani în acest domeniu. Suma pe care am facut-o până in acest moment din acest domeniu este de 300.000$+Acest mentorship vreau sa fie exclusiv pentru români, o să vă învaț fiecare lucru pe care eu l-am învățat de-a lungul timpului.Tot ce ai nevoie pentru a face parte din acest grup e o vârstă matură și dorința de a învăța. link server discord: https://discord.gg/43dqRTK Pentru a avea acces la resursele dinacest server trebuie sa deschideți unticket din canalul respectiv.
  2. Am o experiență de 5 ani în acest domeniu. Suma pe care am facut-o până in acest moment din acest domeniu este de 300.000$+Acest mentorship vreau sa fie exclusiv pentru români, o să vă învaț fiecare lucru pe care eu l-am învățat de-a lungul timpului.Tot ce ai nevoie pentru a face parte din acest grup e o vârstă matură și dorința de a învăța. link server discord: https://discord.gg/43dqRTK Pentru a avea acces la resursele din acest server trebuie sa deschideți un ticket din canalul respectiv.
  3. Username: SnakeRo Varsta 24 Ce vinzi?: conturi de Netflix valabile o perioada lunga de timp Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://shoppy.gg/@Dreamer05 Pret:4 și 6 euro Detalii de contact:https://shoppy.gg/@Dreamer05 Alte precizari:
  4. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe discord. Discord: MasterTrap#3596
  5. Sugerez sa adaugati o sectiune noua numita Inginerie sociala/social engineering. Eu cred ca o astfel de sectiune ar fi foarte folositoare deoarece, dupa parerea mea, aceasta e cea mai buna modalitate de a face bani pe internet(ilegal).
×
×
  • Create New...