Jump to content

Dedwen

Member
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dedwen last won the day on June 13 2021

Dedwen had the most liked content!

About Dedwen

Contact methods

  • Discord ID:
    Dedwen#5141

Profile Information

  • Gender:
    Băiat/Boy

Recent Profile Visitors

1,166 profile views

Dedwen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Trucker Job: - Acum sunt 2 variante pentru a lucra la acest job, poti face curse cu tirul personal sau cu ce de la firma (server). - Cu tirul de la server o sa primiti mai putini bani iar pe fiecare cursa facuta o sa fi se scada o suma anume pentru taxele tirulul + la inceput taxa de 100,000$. - Cu cel personal nu o sa fi se scada taxe deloc, si o sa castigati mai multi bani dar crusele o sa fie mai lungi. update: De mentionat este ca in video nu erau cursele facute diferit, erau la fel in ambele variante, dar acum sunt.
  2. - Acum pentru a repara masina la PNS poti apasa tasta LALT sau CLICK pe mouse. - Adaugat in </shop> optiunea de a beneficia de bunuri contra Job Points. - Facut un sistem de Car Dismantling unde poti distruge vehiculul personal in schimbul unei sume pe care o vei primi. (idee inspirata) - Facut mapping la Car Dismantling. - Adaugat mapicon la Car Dismantling. - Car Dismantling a fost facut ca un biz unde cine-l detine primeste banii de la taxa celor ce distrug vehiculele. - Sistemul de ATM-uri a fost modificat, acum cand ajungeti la un ATM pe care il gasiti pe </gps - ATMs Server>, apasati tasta Y unde va apare un DIALOG. - Pentru fiecare transactie facuta va este luata o taxa de 2.000-5.000 care se duce in 'ATM Company', aceasta poate sa fie detinuta de oricine care o cumpara. - Pe server sunt mult mai multe companii.
  3. "Prietene", nimeni nu vine sa-si piarda timp cu un proiect unde exista doar vorbe de "100-200 jucatori" cand tu nici nu ai o reputatie in asa ceva, ai impresia ca cine e pe forumul asta e de azi pe maine, multi sunt vechi si stiu cum mai sta treaba cu jocul asta, daca vrei "scripter bun" si fara plata o sa gasesti dar o sa ai totul postat pe net in maxim 1 luna.
  4. Lasa, imi deschid companie dar nu platesc angazatii!
  5. Si scripterul cine-l plateste, precizeaza si asta.
  6. Pot modifica anumite lucruri dacă nu-ți plac, eu l-am făcut pe propriile idei și gusturi, este ceva simplu nu prea colorat și fără sisteme lego. https://www.leaks.ro/topic/8052-vand-gamemode-samp-pheonix-project/
×
×
  • Create New...