Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - alt:V Server

Dedwen

Users
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dedwen last won the day on June 13

Dedwen had the most liked content!

About Dedwen

 • Rank
  Advanced

Contact methods

 • Discord ID:
  Dedwen#5141

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. Trucker Job: - Acum sunt 2 variante pentru a lucra la acest job, poti face curse cu tirul personal sau cu ce de la firma (server). - Cu tirul de la server o sa primiti mai putini bani iar pe fiecare cursa facuta o sa fi se scada o suma anume pentru taxele tirulul + la inceput taxa de 100,000$. - Cu cel personal nu o sa fi se scada taxe deloc, si o sa castigati mai multi bani dar crusele o sa fie mai lungi. update: De mentionat este ca in video nu erau cursele facute diferit, erau la fel in ambele variante, dar acum sunt.
 2. - Acum pentru a repara masina la PNS poti apasa tasta LALT sau CLICK pe mouse. - Adaugat in </shop> optiunea de a beneficia de bunuri contra Job Points. - Facut un sistem de Car Dismantling unde poti distruge vehiculul personal in schimbul unei sume pe care o vei primi. (idee inspirata) - Facut mapping la Car Dismantling. - Adaugat mapicon la Car Dismantling. - Car Dismantling a fost facut ca un biz unde cine-l detine primeste banii de la taxa celor ce distrug vehiculele. - Sistemul de ATM-uri a fost modificat, acum cand ajungeti la un ATM pe care il gasiti pe </gps - ATMs Server>, apasati tasta Y unde va apare un DIALOG. - Pentru fiecare transactie facuta va este luata o taxa de 2.000-5.000 care se duce in 'ATM Company', aceasta poate sa fie detinuta de oricine care o cumpara. - Pe server sunt mult mai multe companii.
 3. "Prietene", nimeni nu vine sa-si piarda timp cu un proiect unde exista doar vorbe de "100-200 jucatori" cand tu nici nu ai o reputatie in asa ceva, ai impresia ca cine e pe forumul asta e de azi pe maine, multi sunt vechi si stiu cum mai sta treaba cu jocul asta, daca vrei "scripter bun" si fara plata o sa gasesti dar o sa ai totul postat pe net in maxim 1 luna.
 4. Lasa, imi deschid companie dar nu platesc angazatii!
 5. Si scripterul cine-l plateste, precizeaza si asta.
 6. Pot modifica anumite lucruri dacă nu-ți plac, eu l-am făcut pe propriile idei și gusturi, este ceva simplu nu prea colorat și fără sisteme lego. https://www.leaks.ro/topic/8052-vand-gamemode-samp-pheonix-project/
 7. Username: Dedwen Varsta: 18 Ce vinzi?: Gamemode Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: în privat Detalii de contact: Dedwen#9999 Alte precizari: Mersi, daca nu sunteti seriosi nu dati mesaje aiurea.
 8. New update 18.06.2021! </> Facut un sistem de repair kit pentru vehicule personale, poti cumpara Kit de pe </v - vehicle - vehicle shop>. - Cu aceste kit-uri iti poti repara masina, pentru a repara masina folosesti comanda </usekit>. - Pe fiecare reparatie o sa-ti fie luat cate 1 repair kit. - Repair kit-ul costa 5 premium points, 50 job points sau $5.000.000. - Preturile se pot modificare in functie de fiecare, eu le-am pus random. - Daca ai wanted nu-ti poti repara masina cu repair kit, trebuie sa mergi la PNS. - Poti folosii un repair kit doar la vehicule personale, dupa fiecare folosire o sa ai un deelay de 60 secunde. - Daca masina respectiva are peste 750 HP, nu o sa poti repara masina. Delivary Vehicle Heist (story): - Odata ajuns la locatia corespunzatoare </gps - Other Location - Delivary Vehicle Heist>, apasa tasta Y pentru a incepe misiunea. - Pentru a face acest lucru ai nevoie de Driving Licente si 400 Quests Points. - Misiunea consta in a recupera actele pe care Mafia Varrios Los Aztecas le-a furat de la Lester Crest. - Odata ce apasati tasta Y la locatia respectiva, o sa va bage intr-un cinematic unde primiti informatiile necesare [e in forma de poveste]. - Dupa care o sa primiti o masina care o sa aiba 400 HP si 50 Fuel deoarece Mafia Varrios Los Aztecas afla de planul vostru si "vandalizeaza" masina. - Masina nu poate fi reparata la niciun PNS deoarece o sa pierdeti misiunea. - Odata ajunsi unde trebuie, o sa colectati actele si o sa le livrati cu un elicopter de politie pentru a fi mai "undercover", asa nu va pot detecta mafiotii. - La final o sa primiti premiul si acest heist se poate face odata pe zi. Gamemode-ul a primit niste imbunatatiri pentru optimizarea lui, multe comenzi au fost rescrise iar anumite lucruri mutate pe module. Toate animatiile au fost mutate pe modul, pentru ca erau prea multe comenzi in gamemode pentru niste anim pe care lumea oricum nu le foloseste. Tin sa mentionez ca nu sunt cel mai bun pe optimizare dar din ce stiu aplic, si o sa mai lucrez la asta mai mult deoarece in versiunea gamemode-ului totul este complet pus la punct. Fiecare bug gasit a fost rezolvat, multe lucruri refacute. Multumesc frumos, momentan acest proiect se opreste aici, gamemode-ul o sa fie pus la vanzare si in timp updatat in cazul in care cineva doreste ceva!

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...