Jump to content

Captain

Users
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

About Captain

 • Rank
  King

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Username: Captain Problema: Am luat gm linkmania dar cand e vorba de compilare primesc aceste erori sau warnings ce sunt ele. Pornesc GM-ul un PC , functioneaza dar cand intru pe server imi da crash. Aveti idee? Imagini/Videoclipuri cu problema: Cod sursă: - Alte detalii: Va raman dator.
 2. Username: Captain Varsta: 20 ani Ce fel de servicii oferi?: Salut ! Nu ofer servicii, m am hotarat sa fac un proiect mare cu un server de sa-mp de inceput. Eu vin cu host, webhost + promovare + servicii html ! Caut un scripter ce poate face ceva unic si sa facem ceva frumos. Cred ca toti ne am plictisit de og times si b-zone si etc... hai sa facem ceva mai unic ! Astept mesaj in privat Pret: - Detalii de contact: Privat si vorbim pe fb Alte precizari: Multumesc !!
 3. Captain

  WCODE#9

  Mda... cica forum pentru ajutor
 4. Captain

  WCODE#9

  Careva va rog ?
 5. Captain

  WCODE#9

  Careva care are panel-ul wcode#9 sa mi-l incarce si mie pe un nou site ca cel postat de TUKSON a expirat.
 6. M ai rezolvat.... Sunt incepator d aia cer ajutorul
 7. Username: Captain Problema: Deci, inainte imi aparea rubrica " doneaza " ca pe terra-galaxy si acum nu inteleg de ce nu mai apare. M am uitat peste tot si e acelasi panel doar ca pe wcode lipseste rubrica DONEAZA Imagini/Videoclipuri cu problema: https://imgur.com/a/WOHaA7l Cod sursă: --
×
×
 • Create New...