Jump to content

Captain

Member
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

About Captain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Captain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Repet, nu a zis nimeni fara plata, am zis ca la inceput pana o sa se ridice cat de cat serverul, o sa fie platit doar pe ceea ce repara sau adauga in plus pe server.
  2. Esti depasit, stai in patratica ta.
  3. Prietene, atata timp cat eu vin cu totul si tu doar vii ca scripter ca sa repari anumite bugs de pe server, nu cred ca ai nevoie de salariu. Da, iti platesc in functie de cate bugs repari la server daca vrei. Du-te la munca in viata reala daca vrei salariu asa cum fac si eu :))))) Asta e un aspect. Al 2 lea aspect este ca, odata ce fac provomare la youtuberi cunoscuti si aduc un numar de 100 - 200 playeri, o sa primesti si un salariu lunar. Eu am spus ce ofer si ce caut, nu trebuie sa vii cu hate fiindca nu ai de ce, nu a zis nimeni nimic la adresa ta. Dar inteleg, traim in ROMANIA !!! :))))
  4. Atata timp cat eu vin cu totul si tu vii doar sa scriptezi sau sa repari bugs nu vad ce plata sa-ti dau la inceput. Da, cu timpul o sa-l platesc dar la inceput eu zic sa ne multumim cu ce avem.
  5. Username : Captain Varsta : 21 ani Ce cumperi? : Sunt in cautare de partener mai precis de scripter pentru a dezvolta o noua comunitate. Cat oferi pe produs : Eu vin cu investitia mai precis, cumpar host / domeniu / promovare plus ca ma ocup si de interfata forumului. Detalii de contact: Cine e interesat si vrea sa dezvoltam ceva, imi poate scrie aici momentan, dupa vorbim pe orice retea de socializare respectiv wapp, facebook etc. Alte precizari: CAUT PERSOANE 18 ANI + CAPABILE SA STIE CE INSEAMNA UN PROIECT SI CARE SA NU SE DEA INAPOI IMEDIAT. DACA AI 14 ANI NU TE OBOSI SA-MI SCRII.
  6. Username : Captain Varsta : 21 ani Ce cumperi? : Sunt in cautare de partener mai precis de scripter pentru a dezvolta o noua comunitate. Cat oferi pe produs : Eu vin cu investitia mai precis, cumpar host / domeniu / promovare plus ca ma ocup si de interfata forumului. Detalii de contact: Cine e interesat si vrea sa dezvoltam ceva, imi poate scrie aici momentan, dupa vorbim pe orice retea de socializare respectiv wapp, facebook etc. Alte precizari: CAUT PERSOANE 18 ANI + CAPABILE SA STIE CE INSEAMNA UN PROIECT SI CARE SA NU SE DEA INAPOI IMEDIAT. DACA AI 14 ANI NU TE OBOSI SA-MI SCRII.
  7. Username: Captain Problema: Am luat gm linkmania dar cand e vorba de compilare primesc aceste erori sau warnings ce sunt ele. Pornesc GM-ul un PC , functioneaza dar cand intru pe server imi da crash. Aveti idee? Imagini/Videoclipuri cu problema: Cod sursă: - Alte detalii: Va raman dator.
  8. Care e vere parola ? :))
  9. Boss, ala e gm luat de aici, n am modificat nimic. Cum l am luat asa l am si compilat
  10. Imi da 0 kb la compilare, zice ca s a compilat dar nu s a compilat nimic. Si cand deschid consola, apare aia
  11. Da, am sters o dar tot degeaba....
×
×
  • Create New...