Jump to content

Radoo

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Radoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Radoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dadea restart de cateva ori si ma punea sa intru sa vad daca e totul in regula si nu era apoi spunea ca rezolva mai pe seara si seara spunea ca maine ca nu-i acasa.
  2. https://imgur.com/a/V6MUCmj - cum spuneam, de fiecare data cand ii spuneam sa faca ceva imi spunea ca nu-i acasa, cand omul nu a avut chef de nimic mi-a spus ca a picat firma. Cum sa il platesc degeaba? Dupa ce i-am platit cum sa-mi dea ce mi-a scriptat daca nu facuse nimic din ce i-am spus?
  3. N-am iesit cu nimic in plus, avea vreun rost sa-i platesc? N-a terminat absolut nimic din ce l-am rugat sa faca si n-am primit nimic nici cand i-am dat banii, nu pot sa platesc oamenii asa aiurea si sa nu primesc nimic. Mi-a urcat niste GM-uri pe host pe care l-am intrebat daca are timp sa le urce si i-am zis ca nu-l platesc pentru asta. A zis ca a picat firma de hosting cand l-am intrebat daca a terminat de scriptat dar de unde ca nu era picata.
  4. Intelegerea era ca dupa ce ii platesc sa-mi dea gamemode-ul pe care mi-a lucrat, aia n-a mai pus in ss, avand in vedere ca nu mi-a dat am avut mai multe motive sa-i dau refund.
  5. Am considerat ca nu merita sa-mi pierd timpul si banii cu un om care habar n-are ce face.
  6. In primul rand, n-ai rezolvat nimic la nicun GM, a fost egal cu 0 n-ai rezolvat nimic, in al doilea rand de fiecare data cand te contactam imi ziceai ca nu esti acasa si in al treilea rand ti-am dat banii si am asteptat 3 ore dupa tine sa rezolvi o problema la login pe care nici in 3 ore n-ai rezolvat-o.
×
×
  • Create New...