Jump to content

MaryusMty

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaryusMty

  1. Nickname: MaryusMty Numele creatorului: MaryusMty Prezentare (imagini sau un video): (hide)https://imgur.com/JXqalJ6 (/hide) Link descarcare: TXT [Protected content] TDE [Protected content] Alte precizari: Sper sa va foloseasca daca il folositi lasati si voi poze pe aici
  2. Salut pentru cei care au vazut pe aceasta comunitate Gamemode-ul edit [Leak] am revenit cu prezentarea unei mici parti din versiunea 1.34 beta , serverul o sa se redeschida aveti aici un videoclip in care prezint niste adaugari ale GM. Sper sa va placa HAVE FUN!
  3. Multumim deja am inceput refacerea acestui edit ❤
  4. Nu cred ca ai facut ceva bine ,la noi nu a facut niciodata asa. Daca ai vreo intrebare poti sa imi dai add pe discord ai in descriere la video.
  5. Multumesc mult, sper ca cu acest gamemode sa ajut comunitatea de samp si sa vad cat mai multe servere cu GM asta , pentru a vedea munca ca este apreciata.
  6. Mda, pacat de server pentru ca putea sa iasa ceva frumos dar mna ... aia e macar sa se bucure alte persoane de acest gamemode.
  7. Username: MaryusMty Nume gamemode: LEAK RPG Creator (sau editor): Edison , MaryusMty & Hanako (Mapper : SmacK/zeoKv2) Poze/Video în care prezinți modul de joc: Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/d24e7faff9863cb5584adb4bcfb4fcf45da519b2cd7b8e7f97f186b413653a39/detection Link download: https://www.mediafire.com/file/5uekc7rb4yozxta/gm_leak.rar/file Alte precizări: Panel: in videoclip apare si un panel editat de la wCode Cyan pe acela il vand aveti discordul in descriere puteti sa-mi lasati PM pentru el. Update (leak.ro) v.1.33 beta a fost schimnat jobul de drugs dealer [/startcut] -> [/changeplant] -> daca nu reusesti in 160 sec primesti Wanted 3 a fost implementat sistemul de jobgoal a fost adaugat mapping in zona de cumparare a voucheru-lui a fost adaugat sistemul de voucher a fost reparat bugul cu uber a fost alocat un server privat pentru testarea noilor sisteme Update (leak.ro) v.1.32 job implementat [Cultivator - castig de minim 230k/min] reparate bugurile de la job-ul nou [Cultivator] getgift mutat pe insula adaugata mapa event HNS rezolvate toate bug-uriile de la job-uri rezolvat bugul cu trade in banca / faction hq [depozitai banii cand erau in trade] adaugata misiune speciala [/gps -> los santos -> mission place] Update (leak.ro) v.1.31 a fost adaugat crate a fost schimbat logo-ul rezolvate unele bug-uri a fost schimbat spawn-ul a fost adaugat glovo/uber (scos pizza si taxi) a fost adaugata comanda /bonus a fost adaugat mai mult mapping la spawn scos mapping-ul de la plaja a fost adaugat rentcar pe dialog acum nu mai poti da /fare ca si Paramedic acum scade fuel-ul la motociclete au fost adaugate Leak Points rezolvat bug-ul la Car Jacker (te puteai urca in masina de PD si sa o furi) shop-ul a fost modificat
×
×
  • Create New...