SC0TT Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Username:Dinico Problema întălnită:asta Detalii despre problemă: nush ce are ca l-am conectat cu hostu Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: sa punem pluginuri de la gm burned edit by @CosminAK47 Cod sursă:https://pastebin.com/JqTmpMHt Alte detalii:nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinhardt Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 (edited) Din câte observ, problema ta vine de la: [13:07:45] Script[gamemodes/gmm.amx]: Run time error 16: "Out of memory" [13:07:45] Failed to load 'gamemodes/gmm.amx' script. Bănuiesc că ai host de la o firmă fantomă. Nu ai spațiul necesar pentru a rula acest gamemode. Trimite un ticket către compania unde ai host, și precizează-le că primești eroarea respectivă. Dacă ai vps sau dedicat, mărește spațiul maxim alocat. Edited August 1, 2019 by Eysette Discord: Jahen#4481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SC0TT Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 Chiar acum, Eysette a spus: Din câte observ, problema ta vine de la: [13:07:45] Script[gamemodes/gmm.amx]: Run time error 16: "Out of memory" [13:07:45] Failed to load 'gamemodes/gmm.amx' script. Bănuiesc că ai host de la o firmă fantomă. Nu ai spațiul necesar pentru a rula acest gamemode. Trimite un ticket către compania unde ai host, și precizează-le că primești eroarea respectivă. Dacă ai vps sau dedicat, mărește spațiul maxim alocat. boss ce le spun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinhardt Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Acum 1 minut, DINICO a spus: boss ce le spun? Să îți mărească spațiul dedicat. Discord: Jahen#4481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SC0TT Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 Chiar acum, Eysette a spus: Să îți mărească spațiul dedicat. am incercat si pe localhost si tot asa aparea dc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinhardt Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Eysette#2529 pe discord și te ajut acolo. Discord: Jahen#4481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SC0TT Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 Chiar acum, Eysette a spus: Eysette#2529 pe discord și te ajut acolo. ti-am dat add ma cheama scott || UCT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Incearca sa stergi din plugin-urile pe care nu le folosesti, sau incearca sa le updatezi daca gm-ul iti permite. Incearca sa schimbi versiunea de plugin Whirlpool, am avut in trecut o eroare de genul din cauza plugin-ului Whirlpool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinhardt Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Acum 4 ore, Wildo a spus: Incearca sa stergi din plugin-urile pe care nu le folosesti, sau incearca sa le updatezi daca gm-ul iti permite. Incearca sa schimbi versiunea de plugin Whirlpool, am avut in trecut o eroare de genul din cauza plugin-ului Whirlpool. are host de la ultra-h, la ce să te aștepți? Discord: Jahen#4481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Problema a fost rezolvată. Topic închis! Respecta si vei fi respectat. BigInt Pawn: Pacman C++: Snake C++: Minesweeper C++: mattbb.cash leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts