Jump to content

cezzeuN1

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About cezzeuN1

  • Birthday 09/16/2004

Contact methods

Profile Information

  • Gender:
    Băiat/Boy

Recent Profile Visitors

346 profile views

cezzeuN1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ce rau e ma nu cred :))))))))
  2. UPPPP, anuntul este in continuare valabil, caut un scripter care sa isi asume responsabilitatea de a face parte dintr-un staff matur. Avem parteneriat cu o firma de host, deci nu va fi acesta o problema, comunitatea este udpromania.ro, server-ul se va numii rpg.udpromania.ro, numarul de sloturi poate varia in functie de atentia pe care server-ul o va capata inainte de lansare. Planuiesc deschiderea sa fie in iarna aceasta. Numar de sloturi posibil minim sa fie de 250 sau chiar mai mult. Astept mesaj pe discord de la scripteri priceputi, dedicati si interesati sa evolueze impreuna cu server-ul. Comunitatea este infiintata de mult timp, suntem remarcati pentru seriozitatea de care am dat dovada pe partea CS:GO-ului. Am decis sa ne extindem totusi si pe SA:MP daca tot avem posibilitatea.
  3. mama coaie ati gasit omu care a creat limbaju pawn si acum dati cu hate ahahahhaahhahahaha
  4. Astept sa lasi aici un discord sau sa imi dai tu direct add, sa discutam acolo. Ti-am dat add.
  5. Username: cezzeuN1 Ce recrutezi?: scripter doritor sa se dezvolte si sa invete cat mai mult Ce oferi în schimb: host, seriozitate si longevitate Detalii de contact: discord: cezzeu#5782 astept mesaj de la scripterii care vor sa se afilieze cu comunitatea UDP Romania cu dorinta de a creea un server bun de SA:MP de durata.
  6. Username: cezzeuN1 Nume real: Cezar Vârstă: 15 ani Unde locuiești: Ploiesti Ocupație: Administrez un server de GO impreuna cu un forum al unei comunitati. Hobby-uri: sa fac muzica Cum ai aflat de comunitate?: idk stiu de ea de mult Ce limbaje de programare cunoști?: ba nu prea stiu gen sa fiu tank pe vreunu, stiu cat de cat din html si pawn Alte precizări: pups leaks tank comunitate n1
×
×
  • Create New...