Jump to content

Anuraki

Users
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Anuraki

 1. Ce am postat,nu. Am o versiune și cu payday individual
 2. Comunitatea red-hood e deținuta de mine. Doar gamemode-ul e asemanator, nu am zis și de panel.Cat despre gamemode, nu e deloc chars, dacă nu știi, nu mai comenta, ca te faci de ras, e pornit de la un bigzone, cu totul diferit fata de chars, care are la baza burned, mulțumesc, te-am pupat!
 3. Username: Anuraki Nume gamemode: Asemanator moon.eclipsed Creator (sau editor): Anuraki Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/xHCQttw Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/e871c4cc100dfb47777d794615364774fef3a70d578bf6a8b739b7ac3949141a/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: Salut, va dau acest gamemode care include si un panel. Gamemode-ul a fost inceput de la stoners, atentie, nu de la shit-ul de l2p cum acuza baietii.Se poate vedea in poze mai sus. GM contine: -sistem food&water -sistem garage -summer quest, acesta a fost creat de ionchyAdv -adaugate skin crate si veh crate -sistem de skinuri momentan fara beneficii -clan hq -masini la clan -rainbow -stage -vip vehicle Sunt mai multe, nu imi vin in cap acum. Gamemode-ul il descarcati si il puneti direct pe host, nu are buguri, cel putin nu am descoperit, panelul 100% compatibil.
 4. Dacă te duce memeaca aia, faci ceva și fără include-uri
 5. Nu e nicio nesimțire, gamemode-ul e postat așa cum l-a postat in prima faza scripterul comunității Blaze RPG după care l-a șters.
 6. Ruleaza pe blue.blaze-rpg.ro, greseala mea.
×
×
 • Create New...