Jump to content

str

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by str

  1. + nu ai avut orele necesare, ai jucat 5 minute pe server.
  2. str

    [ MODEL ] Reclamatie

    Daca vrei sa faci o reclamatie respecta modelul.
  3. Salut, daca doresti sa faci o reclamatie unui membru al server-ului sau un membru staff. Model > Numele dvs : Numele reclamatului : Motiv-ul reclamatiei : Dovada :
  4. str

    Discutii Libere

    Salut, aici cine doreste poate sa povesteasca cu membrii server-ului sau membrii staff-ului.
  5. Salut, acesta este un model pentru cererea de unban. Numele pe server : Cine ti-a dat ban : Ore (link gametracker) : Motiv de ce doresti unban : Durata banului : Dovada :
  6. Salut, acesta este un model pentru cerere inactivitate ! Numele de pe server : Motiv : Durata :
  7. Salut, mai jos ai un model pentru cerere helper alaturi de lucrurile necesare Titlul Topicului : Cerere Helper - Nume / Ore Model : Nume : Cate ore poti acorda zilnic server-ului?: Ore (link gametracker) : Cati ani ai? : De ce consideri ca esti potrivit pentru aceasta functie?: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?(minim 30 de cuvinte): De ce vrei helper? : STEAM ID: -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Cerinte > - trebuie sa cunosti comenzile
  8. TITLU : Ban-List [ nume ] Numele membrului STAFF: Numele banatului : Motiv: Dovada:
  9. Comenzile între admini sunt interzise Pedeapsa : depinde de gravitate ( DOWN / REMOVE ) Dacă suspectezi un alt admin de cod, îi faci un demo folosind comanda record şi ii dai PM la Ceyandme sau STR Adminii au obligația de a se respecta intre ei cat si jucatorii Evitați pe cât posibil certurile pe chat sau microfon Doar FONDATOR-UL / OWNER-UL are voie în cazuri extreme să folosească comenzi asupra adminilor Adminii au obligatia sa aiba o dovada in cazul in care jucătorul face reclamatie/cerere unban Fiecare admin are obligația să viziteze forumul zilnic [În cazul în care intervine vreo problemă adminul trebuie să facă cerere de inactivitate] Adminii trebuie să-și dea cu părerea pro/contra la celelalte cereri de admin și să se implice în dezvoltarea și popularea serverului Adminii nu au voie să ceară jucătorilor să își facă singuri demo, e obligația adminilor de a face demo suspecților Adminii nu au voie sa se certe intre ei sau sa ceara socoteala adminilor cu grad mai mare Adminii care lipsesc mai mult de 4 zile trebuie sa faca o cerere de invoire Momentan acest regulament este temporar.
  10. Cine e prins cu orice fel de hack ( aim , wall , bhop , etc ) v-a fi pedepsit cu BAN PERMANENT Limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise. Pedeapsa : Mute 15-30 MINUTE ( depinde cat e de grav ) Nu este permis spamul (folosirea abuzivă și fără rost) la microfon sau în chat Pedeapsa : Mute 15 - 20 MINUTE Jucătorii suspectați de cheat se raportează adminilor prin u@ nume - hack sau în consolă prin say_team @ nume - hack Reclama de orice fel, fie în nume, chat sau la microfon este strict interzisă Pedeapsa : Prima data ADVERTISMENT + RENAME, daca se mai intampla BAN 7-15 zile Folosirea de nume ce conțin cuvinte obscene este interzisă Pedeapsa : Prima data RENAME , a doua abatere BAN 5-10 zile Nu sunt permise numele asemănătoare cu cele ale adminilor Pedeapsa : Prima data RENAME , a doua abatere BAN 5-10 zile Nu comentați deciziile adminilor, dacă aveți ceva de comentat faceți o reclamație pe forum Pedeapsa : Mute 30 minute - 1 ora / WARN Staff-ul și VIP nu sunt mai presus și trebuie să respecte regulile la fel ca ceilalți jucători Pedeapsa : in functie de gravitate ( DOWN/REMOVE/BAN ) Jucătorii nu au voie să se certe sau să ceară socoteală adminilor pentru comenzile folosite de aceștia atâta timp cât adminul nu a încălcat regulamentul Pedeapsa : Prima data Mute 15-30 minute. Daca se mai repeta WARN Momentan acesta este un regulament temporar.
  11. str

    Anunturi Server

    Salut, toate anunturile server-ului vor fi postate aici !
×
×
  • Create New...