Jump to content

Al3x

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Al3x

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Al3x's Achievements

  1. Salutare pentru cei care sunt inca pasionați de Counter-Strike 1.6 site-ul nostru oferă versiuni noi si actualizate de client, iar acest proiect vrem sa il ducem cat mai departe posibil. Protectie avansata Grafica HD, care se adapteaza automat dupa orice monitor. Lista de servere curată in orice versiune vei descarca, Protectie anti cmd, vbs, trakerUI, platforme de boost, redirecte, autoconnect si altele. Counter-Strike 1.6 NextClient de pe site este 100 la 100 functional cu steam, este mai nou decat GSC-Clientul pe care il stim cu toti, iar versiunile celelalte de pe site sunt actualizate de noi pentru o functionare buna si fara probleme. SITE: https://www.cstrike16.eu , va astept cu o parere despre site si kit-uri pentru cei care leau testat, dar si cu idei noi pentru a creea mai multe versiuni de joc. Pentru cei care inca iubesc versiuni diferite de cs16 sunteti bine veniti cu un mail sau aici in comentari, cu idei noi in a creea cliente de joc.
  2. Salutare recent am redeschis comunitatea MortallCs.Ro Romania ! Tot ce a tinut de vechiul forum ruleaza acum pe cea mai recenta versiune de PHPBB + tema este originala creata de TECTONICPX pe care i recomand cu drag! Oferim servere de jocuri (cs16, csgo, fivem, samp) pentru moment va urma si TS3 Suntem in cautare de staff gradele fiind disponibile toate! Link site: https://www.mortallcs.ro Link forum https://www.mortallcs.ro/forum astept si pareri de aici daca ar trebui adaugat/scos ceva de pe forum!
  3. Comunitatea MortallCs.RO este in cautare de staff activ si servere de orice tip. Forum: https://www.mortallcs.ro/forum ⚙ Cautam admini si perntru cele 3 servere oficiale se ofera grade mari celor care se dedica sa ajute la populare. CsGo.MortallCs.Ro # CsGo Remake Cs.MortallCs.Ro # Classic + Winter Plugins Arena.MortallCs.Ro # Classic Va asteptam cu drag pe comunitatea MortallCs.Ro Romania. Pentru cei care isi doresc sa aive un server de csgo ,samo, cs16, vps, raseller web, gaming...etc va recomandam cu incredere XSERVERE. Link Site: https://xservere.ro/aff.php?aff=68
  4. sigur ca da ! in fiecare seara dupa ora 7 serverele au boost!
  5. Comunitatea mortallcs.ro a aparut printer comunitatile de gaming in 2013 a fost inchisa vreo cativa ani asa ca acum mam hotarat sa o redeschid. Comunitatea avea peste 5k memmbri in mai putin de 3 luni de activitate servere de gaming gratuite si gazduire web acum in 2019 ca mai merge asa ceva este in old style cei care inca sunt pasionati de IPB si Cs 1.6 va asteptam cu drag impreuna putem sa facem o comunitate clasica frumoasa Site:https://www.mortallcs.ro Forum:https://www.mortallcs.ro/forum
  6. Saluitare nu stiu daca coneva se mai joaca cs in 2019 dar as vrea sa va prezint cateva servere frumoase - classice Arena.MortallCs.Ro Pub.MortallCs.Ro Cs.MortallCs.Ro Cei care inca joaca va astemp cu mult drag!
×
×
  • Create New...