Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Stromw0w

Users
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Stromw0w

 • Rank
  Legend

Contact methods

 • Discord ID:
  Strom#9160

Profile Information

 • Gender:
  Bărbat
 • Location:
  Iasi

Recent Profile Visitors

98 profile views
 1. Mai mult am folosit r34 sa fie asemanator bugged, cred ca stii ca Bugged foloseste r34. Ms.
 2. Salut, eu sunt Strom. Deoarece in ultimul timp am decis sa incep alt proiect de la 0 (pe care-l voi posta pe internet cel mai probabil), am zis sa va dau un sistem de login/register folosind mysql r34 deoarece nu am gasit nicaieri pe internet un astfel de gamemode (poate ati gasit voi, dar eu sincer, n-am gasit). Link-ul de descarcare este in descriere si poate fi obtinut prin completarea a doua task-uri (Like la episod si Subscribe la canal, va puteti dezabona dupa). Succes! EDIT: Am uitat sa zic, gm-ul e modular.
 3. Hai ca daca e se intelege ceva din descriere :)),
 4. Salut, eu sunt Strom si bine v-am gasit la primul tutorial legat de C++. In acest tutorial va voi prezenta cum puteti afla numarul de cifre pe care-l are un numar natural nenul. 1. Pentru inceput va trebui sa creeam doua integeruri (sau int-uri, cum le zic eu): Acum sa explic: 1. n este numarul natural pe care trebuie sa-l introducem. 2. c este numarul de cifre pe care-l va avea numarul n (de exemplu, daca n = 1234, c va fi 4). 2. Acum sa facem ca utilizatorul sa introduca un numar natural: Sa explic: 1. cout (console output prescurtat): este linia in care primim un text in care ne informeaza ca trebuie sa introducem o valoare; 2. cin (console input prescurtat): aceasta 'functie' creeaza un input in care trebuie sa introducem o variabila; 3. Acum, sa facem sa ni se afiseze numarul de cifre: Sa explic, din nou: 1. while (sau cand): eu am verificat ca daca n este diferit de 0, sa se obtina numarul de cifre; 2. c = c+1: daca c-ul nostru este initial 0, cand n este diferit de 0, c o sa se mareasca atunci cand n-ul o sa se imparta pana la zeci; 3. n = n/10: n-ul nostru se imparte la zeci, pana ce va avea doar o cifra, plusand c; In final, obtinem: Cam atat a fost si cu acest prim tutorial, daca v-a placut acest tutorial, puteti apasa butonul de upvote. Multumesc si ne revedem in urmatorul tutorial! (C) Strom @ leaks.ro
 5. Pentru ca v-am promis in topicul trecut ca va vom acorda mai multe informatii legate de redeschidere, am decis sa fac eu un topic legat de acest subiect. Saints-Net se va redeschide probabil undeva prin octombrie (noi am estimat undeva intre 15 si 20 octombrie, dar ramane de vazut). Aceasta data NU este fixa, noi doar estimam. Ce voi putea face pe server? Pe server jucatorii vor putea munci la unul dintre joburile disponibile de pe server. Noi credem ca, cel mai profitabil job este 'Food Deliever'. Jucatorii vor trebui sa livreze 3 cutii la diferite business-uri de tip fast-food, ceea ce este foarte usor, locatiile fiind doar in orasul Los Santos. Playerii ce muncesc la job pot vedea cati bani au acumulat in total in ora curenta tastand comanda [/jobinfo]. Un scurt video cu prezentarea acestuia: Cum pot aplica la o functie? Momentan, nu am cumparat domeniu pentru forum/panel/homepage, etc. Asa ca, aplicatiile pentru functii vor fi facute pe Discord. In viitor, cand serverul va fi deschis, vor trebui niste cerinte, asa ca, fi-ti pe faza! Cautam staff pentru deschidere, ne puteti lasa un PM pe Discord: Strom#9160 sau Mortred#9366, succes tuturor! "Server fantoma, mai mult de 1 saptamana nu va tine" Stiu cum e sa auziti ca 'nu e server fantoma', dar sa se inchida serverul, NU, serverul NU se va inchide dupa o saptamana deoarece cine ar pierde aproape doua-trei luni pentru a deschide un server de o saptamana? Pentru noi, chiar conteaza timpul investit, cat si banii, asa ca, va puteti astepta ca serverul sa fie unul cum era inainte, si, speram, cu jucator multi. Ce asteptari aveti? Noi nu avem multe asteptari, dar ne dorim extrem de mult sa respectati munca pe care o facem si, sa ne intalnim cat mai multi jucatori, cu mic cu mare, la deschidere! Eu cu Mortred ne asteptam ca serverul sa mearga ok, deci va garantam ca nu vor exista probleme la deschidere. In final, as vrea sa multumesc tuturor jucatorilor care au fost alaturi de noi, si inca sunt, in cautarea bugurilor, inseamna extrem de mult pentru noi, cat si pentru stabilizarea gamemode-ului. Puteti intra pe serverul de Discord (click) pentru a fi la curent cu noutatile aduse serverului! Va multumim pentru ca ati citit acest topic, si, inca o data, pentru ca ati fost alaturi de noi! Echipa Saints-Net va ureaza numai bine!

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...