Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - RAGE:MP Server

irinel77z

Mod. Developers
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
Ian_-_Lumea_asta.mp3
00:00/00:00
 • Ian_-_Lumea_asta.mp3

irinel77z last won the day on March 17

irinel77z had the most liked content!

2 Followers

About irinel77z

 • Rank
  #16

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  Iasi

Recent Profile Visitors

2,098 profile views
 1. După cum știti, open.mp a fost lansat în varianta beta ieri, 20 aprilie. M-am gândit că v-ar fi util un tutorial cum să vă muțați serverul foarte ușor pe open.mp. Înainte de a face trecerea pe open.mp este recomandat să vă updatați librăria YSI (dacă folosiți) la ultima versiune (https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases). Bun, să începem. Pentru început trebuie să descărcăm varianta de server pentru Windows de aici. Extragem fișierele din arhivă într-un folder. Acum copiem folderele gamemodes, plugins și scriptfiles + dll-urile și server.cfg din folderul cu samp-server.exe în folderul open.mp. Dacă folosiți YSF trebuie să-l ștergeți de la plugins din server.cfg deoarece acesta este incorporat în open.mp. Și, în final, deschideți omp-server.exe. Ar trebui să funcționeze. Erori/warning-uri frecvente [Warning] Parameter count does not match specifier in Script_CallAll. callback: @@Iter_ActorDo - fmat: iii - count: 2) Pentru a rezolva acest warning trebuie să updatați librăria YSI la cea mai noua versiune (YSI). [22:35:11] [Info] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [22:35:11] [Info] [debug] PC_Init [22:35:11] [Info] [debug] PC_RegAlias [22:35:11] [Error] File or function is not found Pentru a rezolva această eroare trebuie să folositi versiunea de PawnCMD special facuta pentru open.mp: https://github.com/katursis/Pawn.CMD/releases/tag/3.3.6-omp * tnx @KsenonAdv de reply * Sper că v-a fost de folos acest topic.
 2. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
 3. https://www.leaks.ro/topic/8468-vand-gamemode-de-la-0-rpg/
 4. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
 5. Nup, nu e pe net. E gamemode inceput de mine pe 21 dec 2019.
 6. Username: irinel77z Varsta: 16 Ce vinzi?: Gamemode de la 0 RPG scris in perioada 2020-2021. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 30 euro / 150 lei (PayPal / Transfer bancar). Detalii de contact: Discord: irinel77#3505, Instagram: @irinelbro69 sau email: [email protected] Alte precizari: Gamemode-ul a rulat in trecut pe rpg.l*******a.ro si a avut un numar de aprox. 190 tick-uri la 95 on. Am refacut si reparat cateva sisteme dupa ce am decis sa iesim din comunitate (din cauza unui singur om - pt cei care se intreaba de ce n-am continuat cu acest gm) si sa ne apucam de un alt gamemode de la 0 cu un cod foarte bun. Nu e cod scris cu picioarele, mai sunt probabil cateva functii neadaptate inca pentru un cod bine scris in zilele de astazi. Ofer suport 7 zile de la cumparare pentru repararea bugurilor (important e sa raportati orice bug in cele 7 zile de suport, le rezolv cu mare drag). O sa va las cateva video-uri cu cateva sisteme din acest gamemode mai jos si cam ce update-uri i-au fost aduse in timp ce a rulat pe comunitatea l*******a. Rog seriozitate! ** Am decis sa cenzurez numele comunitatii deoarece nu doresc sa le fac reclama. ** Lista update-uri: https://pastebin.com/3NnUC4vu
 7. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
 8. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
 9. gg pentru moderator ❤️ 

 10. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
 11. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
 12. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.

Board Life Status


BOARD STARTUP DATE: March 24, 2018 11:11:03

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...