Jump to content

Goad

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Goad

    1. Username : Goad
    2. Varsta : 21
    3. Ce cumperi? : Angajez scripter
    4. Cat oferi pe produs : Ofer fix cat costa timpul pierdut, de asta depinde sau sistemul cerut de catre mine. Apoi se pot regla preturile.
    5. Detalii de contact: Discord : Goad#3242
    6. Alte precizari: Caut om serios care sa aibe timp sa rezolve totul, nu sa imi spuna ca are si de fapt nu, apoi sa ma amane. 

    Daca esti serios, astept mesaj pe discord.

    1. Username : Goad
    2. Varsta : 20
    3. Ce cumperi? : GM
    4. Cat oferi pe produs : Astept Oferte
    5. Detalii de contact: Goad#3242
    6. Alte precizari: Cumpar un GM adus la zi cu sisteme nu vreau ceva plagiat de pe net sau cu buguri. Daca este cu panel il voi platii si pe acela astept ofertele voastre.

     

  1. Nu mai puneti in titluri "BID EDIT" ca sunteti rupti pe scripting. Rezolvati un bug de la un sistem si gata, sunteti buni toti. Daca as avea moderator pe zona, v-as da warn dupa warn la ce titluri si "BIG EDIT-URI" aveti in voi. Faceti topicuri sa stiti si voi ca existati, dar oricum ramaneti niste neauziti.

  2. Acum 2 minute, LastGuards a spus:

    Nu este acesta pickupul ?  HouseInfo[h][hPickupID] = CreateDynamicPickup(1272, 23, HouseInfo[h][hEntrancex], HouseInfo[h][hEntrancey], HouseInfo[h][hEntrancez]);

     

    Acum am vazut ca ai postat pastebin, o sa ma uit si iti adu un raspuns.

  3. Acum 58 minute, LolyAdv a spus:

    Ce? Gamemode-ul pe care vrei sa-l cumperi nu prea are vreo treaba cu asta, e mult mai scump. Plus de asta, ce teapa ti-am dat daca paysafe-ul tau a fost folosit?

     

    Inteleg ca vrei sa ma pui intr-o lumina proasta, dar nici chiar sa te faci de ras.

     

    de la postare pana acum au fost facute mai multe imbunatatiri, mersi

     

    Chiar vreau sa vad imbunatatirile, pentru ca vreau sa vad ceea ce vinzi poate sunt interesat si dezvolt mai multe in el.

  4. Acum 22 minute, Hurdock a spus:

     

    Mersii, imi place numele tau.

     

    Probabil nu ai pc, insa daca asta e povestea iti zic din experienta mea: Asteapta sa mai cresti, sa iti permiti un pc mai bun. O sa vrei sa joci si tu ceva nou, o sa vezi ce super o sa te simti cand intri pe GTA 5 sa joci Roleplay si o sa simti acelasi sentiment care il aveai pe sa-mp la inceput cand 'explorai', era o lume noua.

     

     

    Am jucat 5 zile pe FiveM acel server de gta 5, si nu-mi place sincer. M-am jucat peste tot, nu sunt atras decat de grafica si optiunile jocului in rest... raman la samp. Nu am pc-ul slab pot juca FarCry 5, am 26 de ani si nici timpul nu-mi mai permite. 

     

    Apreciez totusi ca iti place numele meu.

×
×
  • Create New...