Jump to content

Hurdock

VIP
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Hurdock

Profile Information

  • Gender:
    Not Telling

Recent Profile Visitors

938 profile views

Hurdock's Achievements

  1. Username: Hurdock Vârstă: 21 ani Ce recrutezi?: O persoană (minim 18 ani) cu experiență în organizarea unui mod de joc roleplay (preferat hard) Ce oferi în schimb: Funcții în staff (duh) și plată în momentul in care serverul trece de perioada de teste și încep să vină donațiile. Detalii de contact: Hurdock#5024 Alte precizări: Este vorba de un gamemode de GTA 5.
  2. Hurdock

    eu vs superbet

    Link ? + Cum se joaca ? Incerci sa ghicesti care numar va pica, sau ? Sunt paralel. (Link de la site, btw)
  3. Nu va certati, imi place numele tuturor :))
  4. Mersii, imi place numele tau. Probabil nu ai pc, insa daca asta e povestea iti zic din experienta mea: Asteapta sa mai cresti, sa iti permiti un pc mai bun. O sa vrei sa joci si tu ceva nou, o sa vezi ce super o sa te simti cand intri pe GTA 5 sa joci Roleplay si o sa simti acelasi sentiment care il aveai pe sa-mp la inceput cand 'explorai', era o lume noua.
  5. Deja am luat in calcul multe din sistemele astea. De inceput as dorii un 'gamemode' de baza cu cele esentiale, pe viitor ar fi loc de imbunatatiri.
  6. Am inceput de luna asta sa lucrez la un server de gta 5. Informatii de baza de inceput: Interfața, comenzile și tot vor fi în engleză. Platforma pe care va rula serverul va fi Rage MP. (Fără comentarii, sunt deja servere germane cu 500-700 jucători, nu mai spun de ruși) Proiectul este un hobby pentru mine, nu am prea mult timp la dispoziție așa că va fi terminat mai târziu. În prezent am făcut următoarele Înregistrare cu creare character (te poți îmbrăca) Autentificare. Chat propiu cu timestamp. Voice Chat - Îl activezi pe M și vorbești pe X. Are channels pe viitor mă gândesc să fac channel personalizat pentru mafii (să fie global) și staff la fel. Player Hud - În dreapta jos la ecran. Comenzi de bază administrative. Link discord https://discord.gg/WRdfHav - Unde mai pun întrebări random și sometimes poze din joc. La ce lucrez acum Am făcut pe tasta F2 să îți apară sus un block cu informațiile tale scurte (Level, timp jucat și job) + dacă ai funcții (Admin, Helper) și mai jos ai două butoane Statistică jucător și listă jucători online. Acum am ideea următoare - Să fac ceva mai nou, cand apesi F2 sa iți vezi /stats la jucător acolo. Dar mă gândesc dacă e bine sau nu ? Mă gândesc că aș putea pune si niste anunturi acolo având in vedere că va fi o comanda foarte folosită + să pun gen ultimele actiuni din server acolo. Vehicule publice. Am făcut deja un sistem de vehicule publice care sunt incărcate din baza de date, gta 5 este o hartă mapă și consider că ar fi cazul să mai avem prin parcări niste mașini abandonate dar in același timp o să fie 30% publice 70% rents. Deoarece nu vreau acum ca jucătorii să nu mai aibă motiv să inchirieze / cumpere mașini personale. Cheers. Întrebarile mele sunt următoarele Joci GTA 5 ? Dacă nu , de ce ? Dacă joci GTA 5, pe ce rezolutie joci ? Dacă ar fi un sistem din SA-MP pe care l-ai dorii in GTA 5 care ar fi ? Ce sisteme / comenzi considerați că ar fi musai ? Chiar vă rog să imi amintiți să nu uit comenzi sau sisteme necesare.
  7. Hurdock

    closed + trash

    Gamemode-ul este din 2016, dar eu iti urez noroc totusi.
  8. As vrea sa strang mai multe sugestii & pareri. Ce anume te face sa ramai la sa-mp & nu te lasa sa te apuci GTA 5 Multiplayer ? Ce consideri ca ar fi foarte atractiv la un server de GTA 5 Multiplayer in asa fel sa faca pana si jucatorii de sa-mp sa se apuce ? Fara raspunsuri amuzante legate ca iti trebuie un pc mai bun (e 2018) sau ca vai jocul costa (e 20 euro acum) :) Multumesc, astept raspunsuri interesante.
  9. Am inteles, multumesc, in rest astept ceva sugestii de modele, ca poate are cineva sugestii de masini underrated.
  10. Got it, thanks. Si mersi de sugestia masinii! Nu prea stiu asa multe modele care sa arate decent, asa ca apreciez mult ca mi-ai facut sugestia sa ma uit si la Seat Leon. In rest, modelul asta daca tot l-ai avut, face figuri la ceva ? Gen stiu ca unele masini 'papa ulei' cum ar zice, sau alte defecte comune la marca.
  11. Sunt paralel cu masinile, eu am acum un Ford 1.6, care ar fi diferentele la motor ? Gen daca e 2.0 trage mai tare sau ? Vreau o masina care sa stiu ca pot face depasiri si cu a/c pornit :))
×
×
  • Create New...