Jump to content

CosminW

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CosminW

  1. Mersi te pup. MrSpeak aici :) EDIT: pentru ca winks e de nota 10... https://www104.zippyshare.com/v/pXoSVw0e/file.html - linkul de la indexul original care chiar a fost folosit.
  2. nţ nţ nţ, nu se mai ţin creditele. dăăă România
  3. Cauta tutoriale pe youtube/google daca nu ma insel Edison a facut un tutorial despre asa ceva, in orice caz ca "incepator" e recomandat sa urmaresti tutoriale care deja exista nu sa mai faci request de unul, mai pui cativa biti pe internet inutili :-?
  4. Username: CosminW Nume Proiect: Momentan nu are un nume asa ca prefer sa-l numesc 'Multi-Server' dupa cum o sa fie modul de joc. Detalii proiect: Eu unul m-am plictisit de RPG si STUNT asa ca o sa le exclud din acest proiect. Nu am inceput gamemode-ul de la 0 ci ma bazez pe ce-l al lui Leonard . Modul de joc o sa fie "Multi" o sa contina FFA(Free for all), Paintball, Cops & Robbers, Race si modul principal al serverului "Army Battle" dupa "PUBG". Momentan nu am stabilit cum o sa fie decat FFA. FFA: Ce am facut pana in postarea acestui topic: ATENTIE! Nu am facut acest topic pentru atentie/promovare. Am nevoie de ideei despre "Cops & Robbers", "Paintball", "Race" poate si despre "Army Battle". --------------------Aici voi pune update-urile----------------------------
×
×
  • Create New...