Jump to content

StefanAdv123

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by StefanAdv123

  1. Acum 17 ore, AlexRoRp a spus:

    Intrebare: Am facut un sistem de garaje si as vrea sa stiu cum pot face sa se spawneze vehiculul din garaj intr-un anumit Virtual World, adica la ce functie de spawnare sa pun SetVehicleVirtualWorld, tin sa precizez ca am facut salvarea virtual world-ului in gm si baza de date. FOLOSESC GM BURNED ???? 
    Ai încercat să faci ceva înainte să postezi?: Am incercat sa pun functia SetVehicleVirtualWorld la anumite functii de spawnare a vehiculelor din gamemode.

    Simplu pui SetVehicleVirtualWorld(masinata, id) + SetPlayerVirtualWorld(playerid, vw masina) cand se spawneaza este acolo o functie la comanda /v care apeleaza vehiculele cand se spawneaza!

  2. 37 minutes ago, NitroGEN said:
    • Username:Nitro
    • Problema întălnită:Am un sistem de treasure hunt si un job dear hunter
    • Detalii despre problemă: Nu pot folosi aceata functie:public OnPlayerShootDynamicObject(playerid, weaponid, STREAMER_TAG_OBJECT objectid, Float:x, Float:y, Float:z) {     pentru a omoara caprioara la job si sa distrug obiectul la treasure hunt
    • Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Sa folosesc alte functii si degeaba
    • Cod sursă (recomandat pastebin.com) :public OnPlayerShootDynamicObject(playerid, weaponid, STREAMER_TAG_OBJECT objectid, Float:x, Float:y, Float:z) {
    • Alte detalii:C:\Users\Utilizator\Desktop\Officiala\pawno\include\air_drop.inc(209) : error 021: symbol already defined: "OnPlayerShootDynamicObject"  aceasta erraore o am.

    Nu e functia aia buna trb sa folosesti alta gen sa folosesti OnPlayerGiveDamage cv de genu in fine erroarea ta se refera la acea functie ca nu este definita!

     

     

  3. 2 hours ago, MihaiADV said:

    esti prea copil ca sa intelegi faza cu "rusia" ????  ma refer ca e cv diferit ce in Romania nu a fost decat pe b-hood, la mn si a mai fost undeva pe un sv doar ca acolo era easy ???? 

    Hai lauda.te ca eu is ^copil^ am inteles si tu esti mare ok? Fugi la mami uaaa

  4. 38 minutes ago, MihaiADV said:

    hai ca tot eu sunt fraier :)))))))))))))))) ai vorbit cu ala sa veniti sa dati cu hate ? :)))

    Si mai esti si prost, "e copie burned" din cate stiu eu burned nu are asa cv fratiku :)))))))

    E bine sa vorbesti din fata unui monitor 

     

     

    Hai ca nici nu ai " Arfe de de Dani Mocanu " :))

  5. Just now, MihaiADV said:

    Aolooooooooooo pai cf fratiku ? faci sistem de case de la 0 si nu stii sa faci asta? Misto ca l-ai luat de la Vennox si tot nu il rezolvi :))))))))))

    Fa tu gm de la 0 si sa ajungi pana unde am ajuns eu si atunci vb de chesti de genu PWP ????

  6. 26 minutes ago, Dennis12 said:

    Degeaba faci sisteme de la 0 daca codding style ul lor ramane .. burned sau bigzone, sunt tare curios de o parte din codul tau daca tot e facut de la 0

    Da este complet de la 0 astept discordul tau in privat sa.ti arat

  7. 3 minutes ago, iMatt said:

    Mh, nu este ceva complicat, totusi puteai sa faci ceva mai unic...

    Nu am spus ca e complicat dar e de munca avand in vedera ca l.am facut de la 0 pe un gm de la 0 nu copy + paste ca altii si e si cv mai nou nu simplu ca pe bgd sau altele.

  8. 5 minutes ago, MihaiADV said:

    Pai..... Si ce sa vad ? e acelasi sistem de case ca pe burned doar cateva culori/texte modificate + /createhouse e altfel. (nu am zis ca e fix sistemu ala doar ca nu e ceva diferit plm)

    Frate l.am facut de la 0 ca sa sti si sa te vad ca faci si tu ca sa te lauzi ca esti mare sripter si nici nu m.am uitat cum e pe burned! Ok?

×
×
  • Create New...