Jump to content

Ricardo

Member
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Ricardo got a reaction from AntiExE in Lista Tutoriale Folositoare   
    ?
  2. Upvote
    Ricardo reacted to Skyled in [System] - PUBG/H1Z1 v3   
    Sistem BattleGrounds/ H1Z1
     
     Sistemul a fost realizat de Mister in aproximativ 7 zile acum 3 luni si ceva, este functional 100% creat intr-un filterscript din care doar il mutati in gm pentru a putea folosi restrictiile de level si alte variabile necesare. 
    Sistemul a suferit multe modificari fata de cel precedent care era la vanzare daca nu as zice ca e mult restructurat si rezolvat din buguri nereguli, prima versiunea a fost vanduta, a doua versiune a fost la mine pe serverul treed care a murit din lipsa interesului, iar versiunea 3 aceasta a fost modificata si postata aici dupa cum vedeti
    In urma problemelor a ajuns pe net desigur pentru ca dai banii pe ceva pentru ca apoi sa il postezi pe net, asa e la noi, dupa ce a ajuns pe net userii si l-au insusit sau au inceput sa il vanda spunand ca sistemul este al lor nu dau nume razvanduciuc, asa ca il postez eu pe net pentru ca nu mai are cine sa se supere. 
    Peste 6000 de obiecte in toate orasele: LS, LV, SF, Palomino Creek, Angel Pine, Blueberry, Fort Carson, Montgombery, Dillimore si orice alt loc de pe harta in care se afla o cladire sau cocioaba. La aproximativ fiecare cladire/casa se afla drop in LS LV si SF sunt dropuri pe strada deoarece sunt multe prea multe cladiri si case pentru a pune la fiecare in parte.
    Includeuri continute:
    <zcmd>
    <foreach>
    <streamer>
    <posloot>
    <OnPlayerPause> //pentru a fi scosi din meci in caz ca playerii stau afk in arena
     
    42 vehicule
    7026 de Dropuri: LS 2556 LV 2520 SF 1950
    *Sistemul este un sistem inedit ce va captiva jucatorii si cred ca este primul de acest fel pe care il aveti moka, bafta!
    Poze: https://imgur.com/a/kzr7y VirusTotal: https://www.virustotal.com/ro/file/eab2739a6f6fefbf1629dc78f851270bf36ef8174693bc4f41e6182641465144/analysis/1523908126/
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
  3. Ador
    Ricardo reacted to EraSy in PROIECTUL LEAKS.RO - SA-MP   
    ACEST PROIECT A FOST RELUAT. PROIECTUL NU MAI ARE NICIO LEGATURA CU VECHILE UPDATE-URI DIN ACEST TOPIC. AM INCEPUT ALT GAMEMODE DE LA 0.  
    Username: EraSy Nume proiect: momentan este secret. Detalii proiect: mai jos.  
    PROIECTUL NOU 2020:
    - urmează..  
     
    PROIECTUL VECHI (ABANDONAT ȘI RELUAT ÎN 2020) DIN 2018
     
     
    DACĂ V-A PLĂCUT, NU EZITAȚI UN +1
  4. Upvote
    Ricardo got a reaction from Filip in [TextDraws] Battlegrounds   
    https://pastebin.com/cbNQ19Di
    Sper sa va placa. =D
  5. Upvote
    Ricardo got a reaction from Dani3l. in Lista Tutoriale Folositoare   
    ?
  6. Upvote
    Ricardo reacted to MariusMRN in Breaking Bad   
    BREAKING BAD
     
     
     
     
        Breaking Bad este un serial american aparut in toamna anului 2008, genul acestuia fiind Politist-Drama. Actorul principal Walter White este diagnosticat cu cancer iar acesta doreste sa-si ajute familia cat mai multi bani dupa moartea acestuia, asa ca intra in lumea drogurilor ca si preparator impreuna cu fostul lui elev de liceu, Jesse.
     
     
        Recomand acest serial datorita scenariului bine pus la punct. Intalnim foarete multa comedie neagra, aceasta facandu-l mai fascinant. Serialul nu este unul scurt, acesta fiind impartit in 5 sezoane cu aproximativ 20-23 episoade in fiecare sezon. Inceputul trebuie sa recunosc ca este destul de plictisitor dar prin sezonul 2-3 devine foarte interesant. Daca ai mult timp liber si esti un pasionat de seriale si nu ai vazut Breaking Bad iti recomand sa o faci. Am vizionat acest serial in urma cu 6 luni si nu am regretat.
     
     
        Puteti sa-l vizionati pe netflix: https://www.netflix.com/ro/title/70143836
        Sau pe acest site daca nu aveti un cont de netflix: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up




     
  7. Upvote
    Ricardo reacted to alexC in Gamemode LGM (inceput de la Lunoxx [cel de la 0])   
    Username: alexC. Nume gamemode: LGM. Creator (sau editor): Eu. Poze/Video în care prezinÅ£i modul de joc:  A fost identicul bugged-ului si ruby-ului de prin 2017. Lista cu update-uri -> https://pastebin.com/8Pm7A8Mz Link Virustotal: Click. Nu stiu ce-s alea, daca gasiti ceva .exe nu deschideti. Luati executabilele originale de pe sa-mp.com si inlocuiti-le. Link download: Gamemode This is the hidden content, please Sign In or Sign Up si panel This is the hidden content, please Sign In or Sign Up . Alte precizări: Daca sunteti incepaturi, nu-l descarcati. Este mai complicat de inteles si editat decat credeti voi. Facusem si un edit la panel. Era cel buguit bigzone. Mi-am petrecut cateva zile configurandu-l pentru acest gm. Posibil ca inca sa aibe buguri. Am sters fisierele .exe pentru a nu mi se reprosa ca am bagat virusi. Nu am bagat nimic. Serverul a fost pe 0.3.7 (descarcati de pe sa-mp.com). Baza de date se afla in arhiva. Ultima editare a acestuia a fost in data de 2 decembrie 2017, cand am facut si ultimul backup. Daca il postam atunci, probabil ca era unul dintre cel mai bun gamemode postat (asa consider eu stiind ce gamemodeuri erau la acel timp pe net). Gamemodeul este pe includeuri. Pentru a modifica datele bazei de date, intrati in folderul server/mysql.inc si va puneti datele acolo. Daca serverul este pe localhost, intrati in folderul player/variables.inc si asigurati-va ca aveti "#define    LOCALHOST_ON". Daca serverul este pe host, comentati acea linie. Tot acolo se fac modificarile legate de numele serverului. Are vreo 20 de iteratori. Am folosit mult y_timers si PVaruri. Gamemodeul este foarte bine optimizat.  Voiam sa fac niste modificari la sistemul de skills (aici voiam sa fac alt tabel in baza de date pentru fiecare jucator in parte si sa modific dinamic tot, insa mi-a venit ideea prea tarziu) si la dealership, insa mi-am pierdut cheful. Am inceput sa creez un sistem de battlegrounds cand cei de pe ruby l-au scos. Nu am apucat sa-l termin. Aveti inca inceputul daca cineva va dori sa-l continue. Daca o sa fac vreodata, o sa revin cu edit, desi ma indoiesc. Posibil sa aiba buguri, nu a fost deschis de 1 an jumatate. La acea vreme, l-am considerat un gamemode aproximativ identic cu Bugged si Nephrite (tot respectul Shad0 si Ksenon). Serverul contine si idei originale (factiune noua, joburi diferite), le descoperiti voi. Bafta. Probleme la compilare?
    "Descarca de pe sa-mp.com serverul 0.3.7 si inlocuieste tot. Apoi intri in folderul pawno din gamemodes si deschizi pawno.exe (pt ca eu l-am sters din arhiva pentru a nu fi nimic suspicios in legatura cu vreun virus) si compilezi. O sa iti mearga."
×
×
  • Create New...