Jump to content

BarbutarRvN

Member
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BarbutarRvN

  1. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  2. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  3. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  4. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  5. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  6. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  7. imi schimb viata =}}}}}}

  8. Sa vedem cum iei ban pe ip =))

  9. Ce frumos este pe leaks ca moderator😍

  10. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  11. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  12. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  13. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  14. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  15. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  16. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
×
×
  • Create New...