Jump to content

shad

Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shad

  1. Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home2/gamingz3/public_html/panel/inc/pages/recover.p.php on line 73 citeste mai bn si mai rar
  2. Panelul in sine este instabil. Daca inca poti da banuri din inspect element eu zic sa renunti la el, ori faci unul de la 0, ori cumperi, insa nici cumparatul nu e asa de sigur :))
  3. Eu am invatat partea de inceput din HTML de pe un site ce aparent ofera servicii de programare HTML / php free. Nu stiu daca il pot promova aici. Daca este imi dai un mesaj privat.
  4. Multumesc tuturor pentru "urari" )). Ma bucur cand intalnesc in Romania comunitati unite <3
  5. Username: x3n0cid Nume real: Mitea Nicolae Vârstă: 17 Unde locuiești: Tulcea Ocupație: elev Hobby-uri: programarea. Cum ai aflat de comunitate?: Am aflat de ea din mai multe parti (promovari, etc) Ce limbaje de programere cunoști?: HTML & PHP & putin pawn (pawno e programul x3n0cid handicapat) Alte precizări: Sper sa ma integrez ))
  6. Iti apar 190/50 sau cate slot-uri ai tu deoarece mysql-ul Burned seteaza `status` = 1 jucatorilor ce "sunt in stare de conectare", nu si celor ce sunt conectati si logati pe server. Cel mai rezonabil ar fi sa modifici tu din pawno sa arate status 1 celor ce sunt logati pe server. Prin logati cred ca stii la ce ma refer, culoarea din joc sa fie alba sau alta culoare in loc de gri.
  7. Exact, olteanu a explicat foarte bine ce trebuie sa faci, insa cel mai bine ar fi sa adaugi si o "protectie" ca acea comanda sa poata fi executata doar daca jucatorul are adminul mai care sau egal cu 1. Deoarece daca tu pui la post "ban" de exemplu, cu o simpla scriere in inspect element iti poate bana tot serverul din panel :<.
×
×
  • Create New...