Jump to content

Armyw0w

VIP
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Armyw0w

  1. @@peiN Se merita HBO in iarna lui 2018, apare Game of Thrones <3
  2. @@Hurdock nu-i ok sa spui ceea ce faci tu de fel.
  3. Armyw0w

    creatie denis.

    poti sa castigi bani frumosi din Design, eu in locul tau m-as mai gandi.
  4. Armyw0w

    creatie denis.

    vad doar ca faci Color Correction, dar e o ramura foarte mica a grafici. try adobe illustrator, pe vremea mea erai Designer daca faceai bannere gen: uite o creatie geniala: http://i.imgur.com/ou5viOa.png incearca sa faci lucruri mai interesante, nu doar CC.
  5. De ce ai numele similar cu marele valoros din Romania si regele Zalaului, printul Shaine?
  6. d.p.m.d.v n-ai nici o treaba cu programarea :-?? nici o bucla care era simpla (cand ai vazut valorile hexadecimale te-ai pierdut) n-ai reusit sa o faci. am vazut video-urile cu "anticit", ai luat in considerare faptul ca exista desincronizari iar jocul in sine nu e sincronizat perfect?
  7. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics http://wiki.sa-mp.com/wiki/Category:Tutorials In general fa practica, evita sa cauti imediat ajutor, incearca sa stai sa te gandesti, iti recomand in caz ca dai de o problema sa stai minim 7 zile sa te gandesti si sa incerci sa o rezolvi singur. La nivel mental, creierului ii place sa rezolve probleme, daca te gandesti mai multa vreme la o problema, mentalul o sa-i paseze problema subconstientului, iar dupa o perioada, ai sa observi ca intelegi programarea mai logic grazzie subconstientului
×
×
  • Create New...