Jump to content

marriann

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marriann

  1. RO:RPG v0.02.4db - adaugat un timer care iti da kick daca nu te loghezi in 60 de secunde. - adugata licenta de driving - adaugat un sistem de kick. - adaugate loguri pentru comanda /kick - a fost adaugat sistemul de mute, totodata si loguri pentru comanda specifica. - adaugat sistemul de ban, totoodata si loguri pentru comanda specifica.
  2. RO:RPG v0.02b - au fost adaugate skinurile. - adaugat sistemul de bani - adaugat sistemul de /buylevel - adaugate comenzi de admin pentru a modifica valoarea skinului / banilor - adaugat payday (momenta iti da doar o suma de bani si un rp)
  3. bine punctat. am decis sa fac un gamemode de samp deoarece este singurul limbaj de programare unde am cunostinte medii, unde pot sa fac anumite lucruri fara sa ma uit la tutoriale. am in plan sa invat si limbajele de programare pentru partea de web developing, dar, nu am timpul necesar acum, asa ca am decis sa continui pe limbajul de programare pe care il stiu. cum ai mentionat si tu, am decis sa lucrez in pawn pentru a obtine niste cunostinte de programare pe care nu le stiu pentru celelalte limbaje de programare, cum ar fi c# sau c++.
  4. Salut. Eu sunt marrian, nu sunt cunoscut aici, de aceea am decis sa incep un gamemode de la 0 pentru a imi face un mic portofoliu. Am inceput sa lucrez la gamemode de cateva zile ( nu cred ca lucrez de o saptamana ). Acestea sunt updateurile facute pana acum. Sistemele adaugate pe parcurs vor fi mentionate si in acest topic. RO:RPG v0.0b1 - adaugat un sistem de login / register - adaugat un sistem de helperi / admini - a fost adaugate anumite prescurtari pentru anumite comenzi
×
×
  • Create New...