Jump to content

st0ryreclamatie

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by st0ryreclamatie

  1. 26 minutes ago, Blaw said:

    probabil ca ne-am saturat si noi de tine si ai comunitatea ta proprie de resurse, zic si eu =))

     

    Recomanzi persoane ce incearca sa vanda gm-uri ce sunt pe net inca din 2017 , mie imi spui ca nu ma recomanzi doar pentru ca ai 12 ani si nu ai capul destul de dezolvtat in cat sa gandesti cum trebuie.

     

    L-ai recomandat pe ala pentru ca e vechi pe comunitate, si eu sunt vechi dragule, sunt de cand s-a deschis prima data pawno si am fost printre cei ce i-au zis lui kenn sa deschida o comunitate atunci cand s-a fondat leaks 😉 pe mine de ce nu ma recomanzi? pentru ca m-ai lucrat pe la spate si ti-am aratat cat de prost esti?

     

    prea multi cretini ca tine pe comunitatea de samp din romania

     

    a da, si ala nu era madara, era altul , el doar luase videoclipurile cu prezentarile =))

     

    eu as zice ca banul ar trebuii sa ramana, si asa esti aici doar sa furi 

    Nu te recomand pentru faza cu your-code si stii bine asta

  2. 1 minute ago, Alexandru1337 said:

    "staff de tot rahatul". Pe cine cunosti tu mai exact din staff sa-ti dai asa cu parerea despre majoritatea dintre noi? Daca ai vreo problema cu unul din noi faci o reclamatie, nu vii in reclamatile altora sa latrii. Si apropo, serverul de Discord si forumul sunt legate, este aceeasi comunitate. Daca iei ban pe forum iei si pe Discord, si vice versa.

    Si legat de banul tau, @st0ryreclamatie, ai foarte multe conturi banate, nici nu am degete sa numar cate. Citeste in regulament ce se primeste pentru ban evade si nu vei mai avea dubii. Eu cred ca ar trebuii sa faci o cerere de unban pentru primul ban primit, pe primul cont. Acum asta ramane la latitudinea administratorilor.

    Am primit ban, pe mai multe conturi deoarece era o faza veche cu emrys, insa s-a rezolvat si am discutat cu emrys, si am luat unban, acuma nu stiu de ce am primit iar ban pe motivul asta, 0.

×
×
  • Create New...