Jump to content

robertinni

Member
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Ador
    robertinni reacted to ViewS in MEGA GIVEAWAY - 500€ LOCUL 1 & DIVERSE ÎN VALOARE DE PESTE 400€   
    PENTRU VIZITATORI: TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CONCURS!
     
     
     
    Ținem foarte mult la membri noștrii și de aceea am decis să vă răsplătim fidelitatea prin organizarea unui nou GIVEAWAY spectaculos. 
    EXTRAGEREA NU ESTE ÎNCĂ PROGRAMATĂ. AVEȚI SUFICIENT TIMP SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI! DATĂ ESTIMATĂ: 10 MAI 2020
     
    REGULAMENTUL CONCURSULUI:
    PENTRU PRIMUL LOC AVEȚI NEVOIE DE 100 DE POSTĂRI MINIM. PENTRU CELELALTE, 50. TREBUIE SĂ FI ABONAT LA CANALUL DE YOUTUBE UNDE FACEM EXTRAGEREA. LINKUL ESTE ACESTA: https://www.youtube.com/channel/UC6LI_V95dHWQ8ftBThBRFbA TREBUIE SĂ DEVII MEMBRU SERVERULUI NOSTRU DE DISCORD. PUTEȚI FACE ACEST LUCRU ACCESĂND LINKUL ACESTA: către Discord. TREBUIE SĂ NE CUNOAȘTEM ÎNTÂI. PENTRU ASTA EȘTI NEVOIT SĂ TE PREZINȚI. PUTEȚI FACE ASTA ACCESÂND LINKUL ACESTA: către Prezentări. CEI CARE NU RESPECTĂ MODELUL DE POSTARE SAU FAC MAI MULTE POSTĂRI SUNT DESCALIFICAȚI!  
    PREMII:
    LOCUL I: 500€ adică ~ două mii patru sute de lei CASH SAU ECHIVALENTUL ÎN BITCOIN SAU ALTE CRYPTOMONEDE CUNOSCUTE. AVEȚI URMĂTOARELE OPȚIUNI DE REVENDICARE: PayPal, Crypto, Transfer bancar. LOCUL II: STEAM GIFT CARD 50 EUR STEAM KEY GLOBAL (€50.99) LOCUL III: STEAM GIFT CARD 25 EUR STEAM KEY GLOBAL (€25.99) LOCUL IV: RED DEAD REDEMPTION 2: ULTIMATE EDITION ROCKSTAR GAMES LAUNCHER KEY GLOBAL (€89.99) LOCUL V: RESIDENT EVIL 3 STEAM KEY GLOBAL (59,99€) LOCUL VI: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE PRIME STATUS UPGRADE STEAM KEY EUROPE (€36.99) LOCUL VII: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (€29,99) LOCUL VIII: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE: SKIN - M4A1-S | HYPER BEAST (€29.99) LOCUL XI: GRAND THEFT AUTO V ROCKSTAR KEY GLOBAL (€15.99) LOCUL X: EURO TRUCK SIMULATOR 2 STEAM KEY GLOBAL (19,99€)  
    CUM TE ALĂTURI CONCURSULUI?:
    NUMELE DE PE FORUM: USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): LINK PREZENTARE:  
    Câștigătorul va fi ales prin intermediul websiteului random.org, iar extragerea va fi difuzată LIVE pe canalul de YouTube al comunității. TOȚI PARTICIPANȚII AU SANȘE EGALE!
  2. Like
    robertinni reacted to Syntetick in achizitionare PC.   
    ai nevoie de un procesor puternic pt editare, iti recomand un ryzen 3 2200g care are si placa video integrata si optezi pe rami cu frecventa ridicata si pe stocare.
    pretul m-a limitat foarte mult, daca mai puneai ceva bani luai ryzen 5 2400g si 16gb ram la 3000mhz, dar este ok si asta pt editare si ps.
    https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3546468/
     
     
    ps: sau poti lua sistemul de la pcgarage la 17 mil tot cu r3, dar frecventele la rami sunt mai mici (2400) iar ryzen-ul functioneaza bine cu rami cu frecventa mare (~3000)
  3. Like
    robertinni got a reaction from keNN. in întrebare despre sweatcoin   
    salutare tuturor. am și eu o nelămurire în legătura cu telefonul meu. recent a apărut la yt-eri că promovează aplicația SWEATCOIN (pe telefon) și că faci pași mergând și nu mai știu ce. am luat-o și eu și deocamdată am 120 de sweatcoins făcuți mergând majoritatea sau primiți de la prieteni. faza e că procesorul meu stă în 1,4 sau mai puțini GHZ, ce până acum nu era așa (îmi stătea în 2 GHZ constant). am auzit că aplicația asta nu are cum să ofere ceva, fără să câștige ceva (ceea e și normal) și că îmi minează procesorul. dacă aplicația îmi minează procesorul, se poate întâmpla ceva pe parcurs cu telefonul meu? să se deterioreze? să îmi meargă mai greu mai târziu? ce câștigă ei dacă îmi minează mie procesorul? sunt foarte curios și vreau să știu cât mai repede dacă îmi afectează (într-un fel sau altul) sau nu telefonul. mulțumesc și o zi faină!
  4. Upvote
    robertinni reacted to RuZZlZZ in Netflix sau HBO?   
    Sincer niciuna si nicialta, adica nu prea le inteleg rostul atat timp cat le poti lua de pe internet si fara publicitate sau altele. Prefer sa downloadez un film de pe filelist sau sa il cumpar decat sa platesc abonament la netflix sau sa stau sa ma uit la hbo.
  5. Upvote
    robertinni reacted to essex in PC GAMING.   
    http://m.domo.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-smart-gamer-pluss-i5_7600k-3.8ghz-1tb-16gb-ddr4-gtx1060-6gb-pNCI7NjUo-l/ e 4400 il faci pe piese si ajungi undeva la 4000 daca scoti 8gb ram. Salut.
     
    T/C
  6. Upvote
    robertinni reacted to Stefanx in PC GAMING.   
    E bine sa faci un nou topic cu o saptamana inainte sa-ti cumperi pc-ul deoarece preturile scad/cresc.
  7. Upvote
    robertinni reacted to Dennis12 in PC GAMING.   
    Ba, sincer, acum daca vrei sa asculti de sfatu' meu, ok, daca nu, nu .. 
     
    Nu se merita sa stai sa faci upgrade PC-ului astuia, probabil ca daca il folosesti de foarte mult timp si nu te-ai ocupat de intretinerea lui unele componente se duc, se duc, si tot asa, mai bine iei unu' pe componente, de la 0.
     
    Deci eu ti-as recomanda in primul rand sa mergi pe Ryzen, din mai multe motive e mai ok fata de intel, cel putin Ryzen 7 2700 ( Foarte bun ). [ CU UN SEARCH GASESTI PE GOOGLE MULTE ]. Sau daca vrei ceva mai ieftin, (CALITATE - PRET EXTRAORDINARA) iti recomand Ryzen 5 1600 - 1600x( Trebuie sa cumperi si un cooler deoarce nu detine un cooler stock ).
     
    Totusi depinde si de bugetul tau.
     
    Pe ryzen te poti baza foarte frumos si pe multi-tasking, e mult mai ok fata de i7 6700-7700(K). Si Ryzen-ul e cu mult mai ok pentru youtube de exemplu, streaming, clipuri( in caz ca vrei sa te apuci sau sa filmezi diferite chestii, cu ryzen nu o sa ai probleme. ).
     
    Bun, uite un wishlist cu Ryzen 7 2700: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3323420/ ( De ce frecvente asa mari la RAM ? Pentru ca daca dai unui procesor de tip Ryzen "sa pape" frecvente mai mari de la Memoriile RAM vei obtine performante ), minim 3000 MHZ e ok, eu am pus 3200.
     
    E 2900 LEI ( RON ) fara placa video, acum in functie de buget, iti achizitionezi tu ce placa video doresti tu, insa cum preturile placilor video standard din magazin de la producatori sut cam umflate in ultimul timp, ai putea sa cumperi o placa video GTX 950 de pe OLX, bineinteles vorbesti cu vanzatorul sa iti faca testele placii video ( sa fi sigur ca functioneaza si ca a fost intretinuta bine ), daca duce testele pana la capat zic ca e ok, si poti achizitiona aceasta placa video la pretul de 600 de lei ( STRIX ). 
     
    https://www.olx.ro/oferta/asus-gtx-950-strix-oc-full-box-ID9Vu2R.html#0486687750
     
    Poti rula cam orice joc 60+ FPS, din cate am citit in anuntul domnului de pe OLX ruleaza GTA V 60+ fara drop ( ce-i foarte important pentru gameri ) si are doar un I3, deci cu un ryzen7 iti dai seama ca e mai ok. CSGO 380 FPS, PUBG 120, deci iti dai seama cam ce poti juca fara probleme.
     
    Acum na, daca nu vrei o piesa la mana a doua achizitionezi un 1050 ti sau un 1060 3GB( ar fi o alegere mai OK decat 1050 ti-ul, dar merge si asa si asa, in functie de buget) si doar cu 3500 RON iti poti achizitiona un PC decent, de care te poti folosi fara probleme, parerea mea e ca un PC la 3500 RON e chiar ieftin.
     
    Indicat pentur r7 2700 ( ultima generatie ) ar fi sa cumperi o placa de baza din generatia x470 ( https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/tuf-x470-plus-gaming/ ) , dar sunt cam scumpe si ustura la buget zic( CEL PUTIN UNELE ), bine, mai adaugi 200 de lei si ai ceva mai bun, dar merge si cu placa de baza pe care am pus-o eu in wishlist.
     
    O zi / seara buna ! 
  8. Upvote
    robertinni reacted to essex in PC GAMING.   
    Totusi la 4300 de lei iti cumperi un PC gata facut cu urmatoarele specificatii:
    I5 7600k
    GTX 1060 6GB
    16GB RAM
    HDD 1TB
     
    daca vreti sa va dau link de la calculator sa dai reply sau mesaj pe privat, am gasit acel PC cu ajutorul lui @@keNN. Salut!
  9. Upvote
    robertinni reacted to nobodyask in PC GAMING.   
    Pai, acum depinde si bugetul
    De exemplu, pt 4000 (mai putin / mai mult depinde de site sau reduceri) ai putea sa mergi pe un i5 kaby si un gtx 1050 (ti maybe)
    Un set ar fi: i5 7400,  gtx 1050(ti), 16gb ram (sau 8 daca e doar pt cs:go), sursa corsair de 500W, cooler noctua (poti schimba), placa de baza un MSI MORTAR (250M) si o carcasa la alegere
    Wishlist PC: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3323048/
×
×
  • Create New...