Jump to content

PORO

VIP
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by PORO

  1. Acum traversam o perioada putin mai dificila si sunt foarte multi oameni care vor sa beneficieze de bunatatea unora dintre noi, cu diverse site-uri de "donatii" pentru diverse campanii, sa trimiteti sms-uri de 2,4,6 euro la un numar dar sunteti taxati de 10 ori mai mult!

    Inainte de a face o fapta buna, va rugam sa verificati sursa domeniului respectiv, sa vedeti de cat timp este INTREGISTRAT, apoi sa verificati daca este un ONG inregistrat si platitor de taxe!

    Nu incercati sa donati acolo unde nu trebuie, pentru ca banii nu ajung acolo unde credeti voi ca ajung, ajung in buzunarele altora care profita de aceasta situatie!

     

    Si asta este VALABIL in orice domeniu!

    Aveti grija.

  2. Avand in vedere ca foarte multi sunt copii (dintre cei ce intra in acest giveaway) depinde cat de mult vrei sa il mediatizezi (concursul) zic sa contina cateva premii pe diverse locuri 1-6, si anume:

    O suma modesta de cash $ - cca 50 box

    Jocuri pe steam ceva new fresh

    Iteme pentru jocuri ( sa zicem cs:go)

    Promovare (multi vor asta)

    Un server hostat

     

    Asta este parerea mea, axeaza-te pe ceva care sa rupa pentru pusti

  3. Acum 22 ore, Alexandru1337 a spus:

    Bunicamea l-a dezmostenit pe taicamiu, acum tot este al meu. L-am dat afara, dar inca ma deranjeaza si pe mine, si pe ea. Are inchisoare cu suspendare 2 ani si jumatate, a incalcat si ordinul de protectie fata de locuinta mea si de bunica mea, ceea ce se traduce in inca cativa ani cu executare. Nu stiu ce sa fac cu el, ca bataia este degeaba (am incercat), si acum, in Mai trebuie sa prelungesc ordinul acesta. Nu stiu cum sa fac sa nu mai vina aici, dupa ce trece ordinul acesta, poate venii, inca are buletinul pe adresa mea. Daca stiti vre-o solutie sau ceva, sunt deschis.

    Salutare daca intr-adevar ai probleme cu el, ai dovezi din punct de vedere legal poti merge la Politia Judeteana de care apartii tu sau la parchet si cu documentele care atesta faptul ca el nu are voie sa se apropie de voi, hotararea judecatoreasca, mergi si mai faci o plangere prin care spui cele intamplate, si iti garantez ca daca ai dovezile bune, + hotararea judecatoreasca o sa aiba direct cu executare + coada pe care a primit-o in prima instanta!

     

  4. Foarte multi dintre tinerii de pe  internet intampina diverse probleme, de la dragoste la anturaj, iar acest topic este facut cu scopul de a ajuta cu un sfat BUN SI BENEFIC persoana respectiva!

    Asa ca daca ai o problema si nu ii gasesti raspunsul descrie-ti problema  pe intelesul tuturor si o sa incercam sa iti raspundem in cel mai bun mod posibil pentru a te ajuta sa treci peste "problema" pe care o ai!

     

    Moderator Edit: Daca scrieti mesaje de genul: bravo mane, esti tare, nice etc. o sa fiti sanctionati! Cum a spus si PORO, doar va spuneti problema si asteptati un raspuns.

  5. La 07.04.2020 la 20:13, Flow a spus:

    Salut Leaks!

    De curand mi am deschis un server de sa-mp si am nevoie de niste promovari.

    Problema este ca nu stiu la cine sa fac, de aceea va rog sa mi dati niste sugestii.

    Am 10e pentru promovari.

    Multumesc!

    Axeaza-te pe nista care iti este cea mai perfecta si anume adreseaza-te Youtuberilor care fac doar SA:MP! Spre exemplu Raduq.

    Serverul tau trebuie sa fie super atractiv, sa aiba bonusuri pentru a atrage playerii noi, sa ii faci sa ramana pe serverul tau!

    Bafta

    1. Username: PORO
    2. Nume real: Alex
    3. Vârstă: 26
    4. Unde locuiești: Bucuresti
    5. Ocupație: Cu internetu asta
    6. Hobby-uri: Fotbal, box, bani, masini, femei, plimbari, o gramada
    7. Cum ai aflat de comunitate?: De la fratele ViewS
    8. Ce limbaje de programare cunoști?: php , html , CSS
    9. Alte precizări: Nu cred
×
×
  • Create New...