Jump to content

FaNeL

Member
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    FaNeL got a reaction from Stanciu in USERPANEL - WCODE #9 MODIFICAT (UPDATED/SECURED)   
    good job
     
  2. Like
    FaNeL got a reaction from AleksandruAdv in Mod de joc - New-Times.ro bun de inceput un proiect.   
    Nu este cine stie ce...
  3. Upvote
    FaNeL reacted to TwEnZyAdv in [DELETED]Gamemode Burned BIG EDIT   
    Username: TwEnZyVALOARE Nume gamemode: Burned mega edit  Creator (sau editor): Creator Edison,  Editor TwEnZyAdv.  Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/UfmoeJy (aici sunt cateva poze) Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/8468312a3b780a3290913461fee0f2df19ddbd3a5f4857545bb9a4876006577e/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Osa va las un fisier 'txt'  cu update-ul pe care l-am facut, pentru ajutor (discord: TwEnZyAdv#9618 ) ATENTIE GM-UL TREBUIE COMPILAT CU ZEEX COMPILER.
  4. Upvote
    FaNeL reacted to QwertyAdv in Mod de joc - Burned BIG EDIT 75% B-HOOD   
    Username: iAlecsAdv Nume gamemode: Burned BIG EDIT 75% B-HOOD (mici probleme la pornirea acestuia) Creator (sau editor): Edison - Creator, iAlecsAdv - Editor Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/tWc8rM1 - am omis multe lucruri de prezentat.. mai era si un job unic si un sistem belea de prin LS pe care va las sa il gasiti, duel system , bitcoin system, etc.. Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/file/21d1a0446af5e7300d1d0eff3143b91b91f535bc4c5f7518401dc313a48c9bb2/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
    Link Include (cele bune) : This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Sper sa va placa sunt zeci de sisteme unice prin el de nici eu nu mai stiu de ele, 2 insule facute de mine ca nhaa sunt si mapper, si inclusiv un spring quest cu checkpoint-uri, babe si flori :)) o sa ma bag sa incep un gm de la 0 si sa caut o comunitate pe care sa fiu scripter ❤️ va pwp si sper sa aveti multi playeri pe server cu acest gamemode frumix, va dau si panel full-compatibil!
  5. Upvote
    FaNeL reacted to ZeCo.F in [GAMEMODE] Floryn Zeco r39-5 v0.1 (beta)   
    Buna seara, Dupa cum v-am promis am revenit cu update la aceest gm !..
    Ultima versiunea (A fost cuprinta cu sistemele login/register pe td)
    E pe aceeasta versiunea fiind v0.1 (beta) s-a adus urmatoarele update-uri.
    S-a adaugat sistem-ul de case (50%, deci nu-i complet).
    S-a adaugat sistem de joburi (50% deci nu-i complet, aceest sistem contine si jobul detectiv [a fost ce-l mai simplu de adaugat ???? :))])
    S-a adaugat sistem de level pe experienta ca pe jade (putin mai complex puteti sa descarcati gm-ul si sa va uitati cam cum arata).
    S-a adaugat sistem de Pin.
    S-au adaugat ceva comenzi pentru admini (ca de ex: /veh. /vre, /zeco [este o comanda pentru a va da admini mai simplu si repede], /createhouse, /givexpall, etc..)
    S-a adaugat sistem de Error/Informatii pe TD ! Ca de ex: ErrorInfo(playerid, "Bun venit pe Leaks Romania); [SI va redirectioneaza intr-un TD care are un timer setat de 5 secunde).
    S-a adaugat sistem-ul de Scoala auto (pe cunostintele tuturor DMV !).
     
    Cam atat cu aceest update ! Multumesc.
    Tin sa precizez ca am pierdut timp ca sa va ofer ceva cat de cat bun si bun de inceput, o sa mai fac update-uri si o sa le postez dati follow la aceest topic.
    Daca te-am ajutat +1 sau daca ti-a placut +1 .. Multumesc de atentia acoordata
    PS: Daca kenn sau leonardo vede aceest topic rog T/C la topicul [Gamemode] Floryn Zeco r39-5. (Multumesc inca o data de atentia acordata)
    Link download: https://www30.zippyshare.com/v/JmRwqRi0/file.html
     
    In urmatorul update ( voi reveni si cu un reviw la gm [video, nu scris]) multumesc, va tuck
    Nu uita +1 (y) ceau !.
  6. Ador
    FaNeL reacted to EraSy in PROIECTUL LEAKS.RO - SA-MP   
    ACEST PROIECT A FOST RELUAT. PROIECTUL NU MAI ARE NICIO LEGATURA CU VECHILE UPDATE-URI DIN ACEST TOPIC. AM INCEPUT ALT GAMEMODE DE LA 0.  
    Username: EraSy Nume proiect: momentan este secret. Detalii proiect: mai jos.  
    PROIECTUL NOU 2020:
    - urmează..  
     
    PROIECTUL VECHI (ABANDONAT ȘI RELUAT ÎN 2020) DIN 2018
     
     
    DACĂ V-A PLĂCUT, NU EZITAȚI UN +1
×
×
  • Create New...