Jump to content

Arthur1cp

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arthur1cp

  1. 37 minutes ago, SmoKey said:

      

    Fratioare, in dovezi apare foarte clar ca astept de pe data de 12 noiembrie sa-mi oferi tot gamemode-ul asa cum am cerut !

    Daca tu ca Fondator a unei comunitati nu te-ai gandit ca poate sa-ti afecteze reputatia si comunitatea, eu nu am ce sa-ti fac! 

    Am asteptat destul! Ti-am oferit o sansa sa-mi oferi tot gamemode-ul cum trebuie , nu ai vrut sa mi-l dai Ai fost postat !

     

    EDIT: Daca nu a fost teapa de ce m-ai blocat ? acum era sansa ta sa-mi oferi gm-ul si sa-ti recapeti reputatia ! 

    Te am blocat Pentru ca esti prea redus si nu esti in stare sa duci o conversatie.

     

     

    Am peste 9 ani in sa-mp-ul Romanesc , nu ai nicio Sansa sa mi strici reputatia, un om care intelege si citeste asta , o sa vada ca tu esti ala idiot, scuze ca te jignesc.

    p.s : nu le Mai spama forumul la baieti.

  2. 7 minutes ago, AndreiAdv said:

    Având în vedere că ți-a dat niște bani trebuie să îl ajuți, trebuie să aibă o garanție (spre exemplu cum am eu de 7 zile / fiecare produs). Banii sunt bani și unii îi fac pe cinstite sau nu.

    I-am propus sa îl ajut , el a inceput sa ma amenințe ca ultimu idiot, i am zis ca intru azi sa i rezolv, a mai postat asta odata și după a șters , acuma iar vad ca postează :))

  3. Te as ruga sa nu te mai violezi , ți am dat gm-ul, ti am intrat și in pc și ți am compilat si ți am demonstrat ca merge , dacă tu nu esti in stare sa compilezi un gm , nu mi face mie reclamații. Abia ai învățat sa deschizi calculatoru și eu sunt de vina? 
     

    Dacă nu ai idee de ceva , mai bine nu te apuca . Am ss-uri dacă vrea cineva sa le vadă cum ți am compilat gm-ul . Tu ai cumpărat gm , nu altceva , eu m am oferit sa ți configureze și serverul , da dacă esti idiot, scrie in continuare postari.

×
×
  • Create New...