Jump to content

BloodSeeker

Member
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BloodSeeker

  1. 2 hours ago, Speech said:

    Imi cer scuze pentru 2x, dar nu merge edit. 

    Eroarea respectiva, in cazul tau, se datoreaza faptului că nu detii fisierul streamer.dll in folderul plugins. Trebuie sa il descarci, si pui atat fisierul .DLL in plugins, cat si fisierul .inc in pawno->include, dupa care recompilezi si deschizi modul de joc. 

    Asa am facut mane inainte sa postez topic-ul asta, stiu ca se face asa, dar totusi, nu merge...

  2. Username: BloodSeeker
    Problema întălnită: Streamer Failed.
    Detalii despre problemă: Cand pornesc orice gamemode in PC, imi zice ca streamer-ul a luat fail, am bagat si ultima versiune 2.9.4, am instalat tot ce trebuie, cum ar fi Microsoft Visual cc++ 2015. Deci nici la gamemode-ul default nu merge..
    Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Sa caut pe internet solutia, si gasisem pe cineva care spune ca trebuie sa ai Microsoft Visual cc++ 2015 instalat si acolo in acel topic cel care a avut problema spune ca la ajutat, dar mie nu imi merge...
    Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://imgur.com/a/AslHWEb
    Alte detalii: Sper sa ma ajutati! Si va rog sa nu inchideti topic-ul cat mai curand.

  3. Username: Jeran
    Problema întălnită: Dintr-o data s-a intamplat sa nu ma mai pot urca intr-o masina, oricare.
    Detalii despre problemă: Nu ma pot urca in orice masina de pe server, gamemode-ul este inceput de la BigZone 5.1.3, si dintr-o data vad ca nu mai merge sa ma urc in masina, sau cand alerg sau sar si apas F se opreste efectiv animatia caracterului. In case/biz-uri merge sa intru apasand F, dar in vehicule, nu..
    Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Sa o rezolv, dar nu am gasit problema.. banuiesc ca poate este de la OnPlayerKeyStateChange deoarece acolo verifica daca are permis, si daca e din factiunea cutare.. sau altceva.
    Cod sursă (recomandat pastebin.com): Am video, dar palpaie ecranu de la bandicam, nush cum sa fac, dar se vede cat de cat. 


    Alte detalii: Daca vreti sa ma ajuti va pot da Gamemode-ul sa vedeti si voi cum face.

×
×
  • Create New...