Jump to content

CMarian

Member
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    CMarian got a reaction from keNN. in HOSTAGO.RO - Servicii de găzduire web gratis   
    Felicitari, prea putine firmele din Romania care ar oferi WEB Host gratuit. Felicitari si respectele mele pentru munca depusa, inca nu am apelat la site-ul dumneavoastra, dar daca voi gasi o intrebuintare pentru ceea ce doresc sa fac, o sa fac un ticket cu tot dragul ;) 
  2. Upvote
    CMarian reacted to keNN. in HOSTAGO.RO - Servicii de găzduire web gratis   
    HOSTAGO.RO - Servicii de găzduire web gratis.
     
    Suntem mândri să vă prezentăm serviciul nostru de găzduire web gratuit. Toate serviciile noastre includ PHP, MySQL, FTP, Email, Softaculous și multe altele.
     
    Toate pachetele de gazduire vin la pachet cu: Certificat SSL gratuit, ProtecÈ›ie DDoS, IP dedicat inclus, LiteSpeed, Suport 24/7.
     
    DETALII:   Panou de control modern Toate pachetele noastre de găzduire includ un panou de control modern, ceea ce înseamnă că este foarte uÈ™or pentru tine să-È›i gestionezi propriul site.   Oferim o demonstraÈ›ie complet funcÈ›ională, care vă va permite să vedeÈ›i cât de uÈ™or este de utilizat înainte de a vă plasa comanda.   Asistență 24/7 Plăcerea este de partea noastră de a "sări" în ajutorul clienÈ›ilor È™i eliminarea oricărei probleme, în mod instantaneu. Toate serviciile oferite beneficiază de asistență 24/7.   Uptime garantat Utilizarea doar de servere premium, infrastructura solidă a centrului de date, precum È™i echipa tehnică cu o vastă experiență fac ca serviciile de găzduire să beneficieze de un uptime lunar între 99,9% È™i 100%.   Activare instantă Orice serviciu comandat dispune de activare instantă imediat după confirmarea comenzii.       INFORMAÈšII DESPRE OBÈšINEREA CREDITELOR:   Site-ul nostru este unul non-profit astfel încât am creat o "moneda virtuală" numită"credit/e". Fiecare plan de găzduire mai puÈ›in cel "Free/Gratuit" (click) valorează o anumită sumă de credite. Am înÈ›eles, dar cum obÈ›in creditele? Foarte simplu. Oferim credite tuturor utilizatorilor de pe forum în functie de activitatea acestora. Folosim un convertor care calculeză postările & topic-urile create pe forum È™i le converteÈ™te în credite. Pentru obÈ›inerea creditelor deschide-È›i un tichet aici precizând (numele de pe forum, link-ul către profil È™i motivul pentru care doreÈ™ti să folosesti servicile noastre).   PuteÈ›i vedea toate pachetele de găzduire accesând acest link.     Scripturi interzise:
        www.hostago.ro Suport: support@hostago.ro Contact: contact@hostago.ro Tichete: redir Toate drepturile rezervate - Leaks România.   TEST
  3. Upvote
    CMarian got a reaction from Alex in Prezentare Alex   
    Welcome!
×
×
  • Create New...