Jump to content

MarkoRPG

Member
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    MarkoRPG got a reaction from Cerbw90 in Gamemode Burned Edit 2021 by Zooke   
    +1 Din videoclipuri arata misto! Codul este aranjat...imi place. RESPECT + 
     
  2. Upvote
    MarkoRPG reacted to LibertyAdv in Gamemode LibertyAdv   
    Username: LibertyAdv Nume gamemode: Liberty-City Creator (sau editor): Edison editor --> LibertyAdv Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/yp2JjNd Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/home/upload Link download:   This is the hidden content, please Sign In or Sign Up   Alte precizări:  Este un gamemode editat de mine in trecut, la baza e big zone.
    Sisteme
    Gunshop pe textdraw
    sistem de YouTuber
    sistem de dropair
    stage sistem
    textdraw-uri schimbate
    mapping de Craciun
    joburi noi
    bitcoin sistem
    sistem de garaje la case cu interior schimbat
    winter quest
    primarie
    sistem de accesorii
    sistem de dmv diferit
    speedometer textdraw schimbat
    restu' le descoperiti voi
  3. Upvote
    MarkoRPG reacted to ZenkoADV in Gamemode New-Life RPG & Panel   
    Username: ZenkoADV Nume gamemode: NEW-LIFE RPG v2 + Panel Creator (sau editor):hpq edit newton-  ZenkoADV Poze/Video în care prezinți modul de joc: Gamemode NEW-LIFE V2 by ZenkoADV - Imgur   Canal YouTube: Zenko - YouTube Discord: ZenkoADV#1107 La 800subs un nou GM ❤️ va pwp Link Virustotal: VirusTotal Link download:  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link Download 2 This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Re va salut - m-am gandit sa dau si versiunea a 2 a new-life-ului - doar ca mult mai avansata ca prima + PANEL compatibil Gm-ul are 195 tick-uri fara probleme la 15 on  Sistem de neoane rainbow functional /neons   (trebuie adaugat in /v sau in /shop Locul de baza este in oraselul Dillimore ( exam  , spawn , bizz-uri , job-ul fish , mapping etc ) Sistem de servieta destul de misto (not me) FBI MAPPAT LSPD MAPPAT (trebuie sa verificati putin lspd-ul) DS mappat (credite unualex)  vedeti in poze mai multe  Nu am spus si prezentat toate sistemele - aveti pubg arena full functional -  job vacar nou , sistem de facebook , etc Buguri rezolvate - gm optimizat ff bine  Descoperiti voi restul in gm ( se copileaza cu zeex - sublime ) Aveti discord-ul mai sus in caz de nu stiti cv Va pwp frt zenko
  4. Upvote
    MarkoRPG reacted to zewsv43 in [MODEL NERESPECTAT]GAMEMODE - Convicted ultima versiune in stil nephrite   
    M-am certat cu @ionchyAdv si ca sa-l fac sa isi ceara scuze o am sa postez gamemodeul pe net, are assist-urile in kill list cu pluginul YSF, pe langa am mai facut si eu un sistem de Black or Red, pe langa mai are un sistem de PUBG, mai are jobul farmer asemanator ca pe ruby.
     
     
    Virus Total:
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link gamemode:
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
  5. Upvote
    MarkoRPG reacted to Grizzly4k in Gamemode Dark-Moon   
    Postez acest gamemode dupa ce AntiExe mi-a luat gm-ul din PC. Am decis sa va ofer noptile de munca ale mele, ale lui ProcentRPG, PericolRPG si a multor altor persoane. Antiexete pup bai. Dupa ce ProcentRPG mi-a zis ca nu se merita sa rulez gm hpq in 2021, am decis sa renunt la acest gamemode-uri. Majoritatea bugurilor au fost rezolvate cu ajutorul lui ProcentRPG si PericolRPG.  Multumesc anticipat pentru ajutorul oferit. Aveti mai jos link-ul de la gm. Succes la deschis sv de 2 playeri. 
    Link-ul de download: 
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up

    Apropo, va las aici cateva poze despre @Suky  

    Succes la deschis sv cu munca mea
     
  6. Upvote
    MarkoRPG reacted to ZookeAdv in Gamemode Burned Edit 2021 by Zooke   
    Username: ZookyAdv Nume gamemode: Gamemode Burned  Creator (sau editor): Creator Edison, primul edit dat de CosminAk47 apoi ZookeAdv, (adc eu) Poze/Video în care prezinți modul de joc: Zooky RPG pe canalul meu de youtube pentru a vedea ce este pe acest gamemode, si tin sa precizez ca ce este pe youtube este doar o parte din ce am facut. In caz ca nu gasiti canalul de youtune, aveti aici un link: Zooky RPG - YouTube Link Virustotal: VirusTotal Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Daca aveti sufletul bun, dati si voi un like aici si pe youtube, multumesc! (Cititi fisierul .txd din gamemode)
  7. Upvote
    MarkoRPG reacted to ArTiStU in Gamemode Play4Times   
    Titlul cu numele gamemode-ului și versiunea lui. O descriere cât mai mare a gamemode-ului: Salut, acesta este gamemode-ul play4times inceput de pe new-times gamemode-ul lui loly am lucrat la acest gamemode foarte mult dar am inceput un gamemode de la 0 asa ca am decis sa il postez pentru ca nu mai aveam ce sa fac cu el. Poze /sau video:  Creditele specificate (chiar dacă e un gamemod edit, postați creditele autorilor și celor care l-au editat): Loly, ArTiStU.eXe, Keisenkov si NoNiAdv Link de descărcare:  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link catre virustotal.com cu arhiva scanată: https://www.virustotal.com/gui/file/4feff4b475346da791f9c5646efd8e577d93f5332a1c2c8b11733db081cd8e62/detection
  8. Like
    MarkoRPG reacted to HPQ123 in [MODEL NERESPECTAT]Gamemode HPQ furat de pe host   
    Ați vrea voi 😄
  9. Upvote
    MarkoRPG reacted to AdrianTND in [DELETED]Burned RPG - Small Edit (Next v2)   
    Username: ProcentRPG Nume gamemode: Burned Creator (sau editor): Edison, CosminAK47, ProcentRPG Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/R9DKT2m Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/5ca889820e7014512a1497dc43e139b7d65471e4278c9b071b4b92ed7bbd5984/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Pentru next v4 astept sugestii de update pe discord: ProcentRPG#7984. Rezolvari:

    1. Am rezolvat un bug la systemul de crate.
    2. Am rezolvat un bug la systemul de DealerShip.
    3. Am rezolvat un bug la systemul de Shop.
    4. Am rezolvat un bug la systemul de Show Admins.
    Update:

    1. Adaugat system de Duel 1v1.
    2. Rescris systemul de Shop.
    3. Rescris systemul de Report.
    4. Rescris systemul de Crate.
    5. Rescris systemul de Login-Register
    6. Am modificat tematica serverului aceasta fiind GREEN.
    7. Adaugat un nou logo la server.
    8. Modificat spawn.
    9. Optimizare gamemode.
    10. Rescris systemul de [Auto-Login].
    11. Rescris systemul de GPS.
    12. Adaugat system de SampCac pentru mafii.

     
    [ATENTIE]: In viitor daca am timp pot revenii cu o versiune mai mare. Daca doriti acest lucru nu uitati sa dati un +1, m-ar ajuta mult.
    Eu sper ca va place ce am facut pana acum, nu este un update mare insa merita munca depusa.
  10. Upvote
    MarkoRPG reacted to ahmet in [DELETED]GAMEMODE NEW TIMES BIG EDIT BY Andrey   
    Ca sa nu ma mai spameze lumea in mesaje,am decis sa las acest gamemode pentru totdeauna,am spus ca nu o sa l dau dar Andrey nu se tine de promisiune,deci,trebuia sa i o platesc cumva,so..
    UItati ce a facut pe el
    Sistem de clan vehicles
    Crate-uri
    Sistem de apartamente ls [cele 2 din ls]
    [/shop modificat]
    Si nu mai stiu ce a mai facut[revin cu edit cu poze ca s pe graba]
    link catre gm: https://www.mediafire.com/file/hncdn0o4d9vbf4f/gm.rar/file
    link catre virus total: https://www.virustotal.com/gui/url/0a54747c9ee2981f280d46a466318afba1a9a699e5fe7c57cb56d16c4560dd71/detection
     
    dati si voi un +1 ca sa fie bine sa nu fie rau pwp ❤️
  11. Upvote
    MarkoRPG reacted to adiiadv in GM Burned Edit 2k21   
    Username: adiiadv Nume gamemode: eclyse Creator (sau editor): Edison si eu cu edit-ul. Poze/Video în care prezinți modul de joc:  https://imgur.com/a/eP6zkCQ Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/37d310b63451d79b951584b73de39d6861fe9441c89d5ff4037b845497a642a9/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Sper sa va placa ceea ce am editat eu. 
  12. Upvote
    MarkoRPG reacted to ArTiStU in Gamemode BIG-ZONE BIG EDIT   
    Username: ArTiStU.eXe Nume gamemode: BigZone Creator (sau editor): ArTiStU.eXe Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://www.youtube.com/watch?v=NukhULLeGHA Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/64dc9fa3981823c7dada6eb059a7077d2e95e3a6b5809c1b4b5c3600a8463f56/detection Link download: https://drive.google.com/file/d/1F3qBudEdxsaFYmB2bZdY8rkBwR5gllve/view Alte precizări:  Salut, ma numesc ArTiStU.eXe si astazi m-am decis sa postez acest gamemode.
    Este adaugat un sistem de stage pentru masini.
    Un sistem de rainbow.
    Sistem de crates.
    Sistem de container.
    Un quest special pentru primavara.
    Restu aflati si voi!
  13. Upvote
    MarkoRPG reacted to IULIANEW in [DELETED]Mod de joc Game-Mode Red-Earth Romania + Panel + Theme ips.   
    Username: Iuliano Nume gamemode: Red-Earth Creator (sau editor): Hpq, Iuliano. Poze/Video în care prezinți modul de joc:  Link Virustotal:https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/ZjBmOTBmZmZjZDQ2MzgxNWIwNTg4YWRjZTYzNzQ1Njk6MTYxNzk4Nzc4MA==/detection Link download:  This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: #numeritasafaciproiectcuxseeby
  14. Like
    MarkoRPG reacted to Elkes in [DELETED]Panel + Game-Mode b-hood big edit.   
    vedeti ca e mare virus, dati-am toti la muie
  15. Upvote
    MarkoRPG reacted to CosminAK47 in Gamemode HellZone (burned) + panel   
    Username: CosminAK47 Nume gamemode: hellzone Creator (sau editor): Creator Edison, Editor CosminAK47 Poze/Video în care prezinți modul de joc: Click aici se gasesc majoritatea sistemelor care sunt in gm Link Virustotal:  https://www.virustotal.com/gui/file/888767638db3838f7c7a1972d592080d0d1902ba0398793f421428d28d83443c/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări:  +1
  16. Upvote
    MarkoRPG reacted to Mihaiandrey in Gamemode - GabiVlg   
    un alt link ceva ?
  17. Ador
    MarkoRPG got a reaction from RazvanTM in Gamemode Alexeiggen[Link bun]   
    MSSSS,cel mai tare
  18. Upvote
    MarkoRPG reacted to Zagreb in Gamemode GTA-SAMP [CEL DE LA VANZARE 50€] + PANEL   
    Username: Zagreb  Nume gamemode: GTA SA-MP Creator (sau editor): _SIRIUS_.  Poze/Video în care prezinți modul de joc:  Salutare tuturor, de curand m-am decis sa-mi vand munca din ultimile 4 luni. Dupa o colaborare cu cei de la gta-samp am decis sa ma retrag deoarece lipsa de timp si de interes a cam scazut.
    Gamemode-ul a suferit multe, multe schimbari si updateuri, in momentul de fata nu sunt bug-uri pe server. GM-ul a tinut undeva la 300 jucatori online si un tick rate de 90-110, se mai poate lucra la acest aspect.
    DESCRIERE SCURTA:
    Spawnul a fost creat special pentru acest GM si din punct de vedere al mapei este geneiala, centrata perfect si cu indexuri pe obiecte: <<CLICK PE POZE>>
    Principalele textdraw-uri ale serverului: <<CLICK PE POZE>>
    Sistemul de factiuni e gandit si facut dynamic sa fie usor de folosit + de editat: <<CLICK PE POZE>>
    Sistemul de jail este unul clasic, insa beneficieaza de un jail super ok structurat si cu functii de inchidere/deschidere celule. Celulele se deschid automat la minutul 30 si se inchid automat la minutul 59. Sau pot fi inchise/deschise de catre un membru PD: <<CLICK PE POZE>>
    Sistemul de GPS este unul destul de classic si eficient: <<CLICK PE POZE>>
    Serverul dispune de cateva eventuri foarte bine gandite + distractive: <<CLICK PE POZE>>  |||||| <<CLICK PE VIDEO>>
    GM-ul dispune de un sistem de crates destul de avansat + placut la vedere. L-am gandit in asa fel incat ca si jucatorii ce nu doneaza sa poata achizitiona crate-uri premium. Odata pe zi poti achizitiona un legendary crate si 2 epic crate-uri: <<CLICK PE POZE>>
    Exista un sistem de spin pe server care in adevaratul sens al cuvantului rupe. La ficare payday primesti un spin points cu care vei putea sa-ti incerci norocul la spin: <<CLICK PE POZE>>
    In GM se afla o insula unde se desfasoara cele mai importante evenimente, GiftBox, Spin, Crates si cateva case mai speciale: <<CLICK PE POZE>>
    A fost adaugata o casa speciala pe server pentru owner/donator/cineva special: <<CLICK PE POZE>>
    Toate factiunile inafara de LSPD, FBI, NG dispun de HQ noi noute crate special pentru ele: <<CLICK PE POZE>>
    Moneda de schimb al shopului sunt "Diamantele". Poti beneficia de 2 nivele de VIP pe server. VIP normal si VIP PLUS. Fiecare VIP Stage au avantaje diferite. Pentru a ajunge la VIP PLUS v-a trebui sa detii deja VIP normal: <<CLICK PE POZE>>
    Iti poti upgrada vehiculul la statusul de rainbow accesand shopul: <<CLICK PE POZE>>
    Poti detine pana la 15 vehicule personale si le poti customiza cu spoilere/hood-uri/tatuaje/jante si neoane: <<CLICK PE POZE>>
    Giftboxul este unul de tip dynamic si poate fi activat/dezactivat direct din comenzi. La fiecare payday vei primi intre 15 si 43 gift points iar atunci cand vei acumula 100/100 gift points vei putea accesa giftul. PUNCTELE GIFT LE VEI PRIMI DOAR DACA GIFTBOXUL ESTE ACTIV DIN COMANDA. <<CLICK PE POZA>>
    Pe server exista 175 de case. Casele ce sunt puse offline/online la vanzare evidentiate prin pickup-ul verde: <<CLICK PE POZA>>
    Pe server exista 78 de bizzuri: <<CLICK PE POZA>>
    Exista un quest activ de primavara, prin gasirea a 100 de buchete de flori ascunse pe harta: <<CLICK PE POZE>>
    In fiecare zi vei primi 2 misiuni zilnice care iti v-a indica sa faci anumite lucruri pe sv ex: Mergi 15 km cu un vehicul de tip X, Sa inoti sub apa 50 de sec, Sa mergi cu un vehicul 30 km care are sub 300 HP, Sa mergi pentru 50 sec cu 220 KM/h, ETC: <<CLICK PE POZA>>
    Sistemul de helperi este exact ca pe neprite, fiecare helper cu intrebarea lui.
    ++MULTE ALTE LUCRURI
    CINE DORESTE SA ACHIZITIONEZE GAMEMODEUL MA POATE CONTACTA LA ADRESA https://www.facebook.com/eduard.ciobanu.69/
    La cerere pot adauga GM-ul pe host pentru orice fel de test posibil. Repet GM-ul s-a comportat grozav la 300 online. Toate sitringurile au fost calculate de catre mine pentru a econimisi memorie, am adaugat iteratori in multe loopuri, multe lucruri trecute pe switch decat if si asa mai departe...repet gm-ul se afla intr-o stare perfecta de functionalitate si de erori.
    ORICE PROBLEMA CARE APARE IN DECURSUL A 3 ZILE V-A FI REZOLVATA DE CATRE MINE.
    PRET: 50 EURO PAYPAL, UN PRET DE NIMIC PENTRU MUNCA PE CARE AM FACUT-O.
    LISTA UPDATE-URI: https://gta-samp.ro/forum/index.php?/forum/90-actualizare-server/
    DEMO: RPG.GTA-SAMP.RO
    CATEVA POZE DIN GAMEMODE: <<CLICK AICI>>
    Panelul vine separat si costa 10 euro, panelul este configurat de catre baietii de la wcode.ro.
    Panelul are numarul 9 la baietii de la wcode.ro si costa 25 euro la ei, fiind ce-l mai scump panel al lor. 
    http://wcode.ro/demo/cyan/
    Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/d2f78f64f5efd1cc764e5e19a173e348d0b650ca9cea28da9dfea581e561caa8/detection Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: astept un + ca sa nu-l mai vanda vebe si sirius asa aiurea :)) parola este dupa ce imi dai like bagi parola asta la GM eeddyy110 apoi la panel dupa ce dai si comm fain e asta eeddyy
×
×
  • Create New...