Jump to content

iSt4ck

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    iSt4ck reacted to speedy29 in Speedy's gamemode   
    Salut all, inainte de toate vreau sa va zic 2-3 vorbe despre mine. Numele meu real este Casian, am 20 de ani si lucrez la o firma de electromotive (da eu va fac computer-ele de bord la  la cazane(fara hate, e o gluma)) iar ca job secundar sunt fotograf. Timpul liber mi-l petrec la prietena sau pe pc, jucand jocuri etc. Nu stiu daca ma cunoaste multa lume cu acest nume, inainte eram moderatorul Kihara de pe pawno.ro, infine nu are nici o relevanta, Ideea e ca, am decis sa lucrez la un gamemode de la 0, ceva chiar serios, nu ca adaug 2-3 comenzi si gata, upload, o sa incerc sa fac ceva cat de complex, mai ales ca am timp liber datorita carantinei, ca nu prea am ce face inafara de a merge la servici si inapoi :).
    Vreau sa ma axez pe un gamemode rpg cu economie tip b-zone, nu veniti cu hate ca de ce i-am ales pe ei, pentru mine b-zone > bugged.

    Ca si new.pwn o sa folosesc gm-ul de la 0 al lui Leonard, mi se pare genial pentru a incepe ceva de la 0. Si cam atat cu vorbele, sa incepem treaba! btw voi puteti da un +1  daca v-am starnit curiozitatea

    #stayhome
×
×
  • Create New...