Jump to content

One Help It


Blumix
 Share

Recommended Posts

Prin acest topic am sa vorbesc despre firma pe care o detin mai bine de 1 an+, Se poate si o recenzie pe aceasta tema cu un reply la acest topic!

Ca si Antreprenor tind sa merg spre o gama extrem de joasa in romania deoarece consider ca nu suntem suficienti de dezvoltati in domeniu IT.

Mereu am incercat si inca incerc sa dezvolt campanii care sa atraga clientii , campanii unde sa ai de castigat cu pana la 60-70% din bugetul actual.

 

Pana in prezent am reusit cu un succes de 100% sa admit parteneriate cu, companii precum: Bitdefender, Kaspersky (Certificari in ambele), McAfee, Microsoft si altii 3+.

In prezent lucrez  la un proiect numit ,,designer logo-uri'', unde vom putea dezvolta logo-uri profesionale pentru afaceri mici , mari dar si persoane fizice care vor sa-si deschida un magazin online sau un site de prezentare.

 

Mai jos, regasiti un mic ,,about us'' pe care vi-l las sa-l cititi.

 

DESPRE NOI

One Help It 

Cum te ajutăm să cumperi licenţe software la un preţ avantajos: Preţurile sunt reduse cu până la 70% din cel real pentru un software refolosit. Este acelaşi software original, însă la un preţ mult mai mic şi fără alte bătăi de cap.

Consultanta gratuită: Oferim consultanta gratuită în licenţierea produselor şi alegerea lor astfel încât să ai siguranţa financiară că ai făcut alegerea corectă.

Specialişti: Cunoştinţele noastre în materie de licenţiere va ajuta să alegeţi soluţia potrivită şi adaptată nevoilor dvs la un preţ mic.

 

 
 

MISIUNE

Misiunea noastra

 

Misiunea noastră este sa găsim in continuare soluții software eficiente din punct de vedere al costurilor, si care să le permită tuturor clienţilor noştri sa îşi dezvolte propria afacerea si în modul in care şi-au propus de la bun început.
Dorim să atingem obiectivul necesar prin furnizarea de servicii digitale, precum și suport înainte cât și după cumpărare, la un nivel ridicat al revoluţiei si care sa conducă la o satisfacţie eficienta a tuturor clienţilor noştri.

Avem o singura viziune, satisfacerea clienţilor noştri unde calitatea este pe primul loc si costurile sunt reduse.

De ce One Help IT?
Flexibilitatea este punctul nostru forte unde va oferim consultanta de licenţiere si rezultat in soluţii software cu nivel ridicat de eficienta din punct de vedere al costurilor.

Fiabilitatea noastră este si ea dovedita prin numărul de clienţi satisfăcuţi la ora actuala
Abordarea personala este una dintre priorităţile noastre, aşa ca puteţi fi siguri ca veţi fi informaţi 100%, in prealabil, despre absolut toate modificările importante!

 

Site: https://onehelpit.ro/

Edited by Blumix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...