Jump to content

Mod de joc - Romania Galaxy Stunt de la 0


S0NNIX
 Share

Recommended Posts

Username: S0NNIX
Nume gamemode: RGS / Romania Galaxy Stunt (de la 0)
Creator: S0NNIX
Poze/video in care prezinti modul de joc: Am poze doar cu sistemul de logare/inregistrare si cu sistemul de clanuri.
https://ibb.co/xS9cQJd
https://ibb.co/vPWSYMg
https://ibb.co/JspV4S1
https://ibb.co/w4P0QRw
https://ibb.co/TMqQRCt
https://ibb.co/xYLW5B4
https://ibb.co/M5gphsx
https://ibb.co/Hdm5BsY
https://ibb.co/KK0ZfRH
https://ibb.co/6YrDNNV
https://ibb.co/yBhNXPp
https://ibb.co/hVYzDCs
https://ibb.co/zxYJ3nk
https://ibb.co/Pjv08Jr
https://ibb.co/Kxpr3nC
https://ibb.co/Brz3HJb
https://ibb.co/NLL7Rgz
https://ibb.co/L1jvLvf
Link virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/b98a3f950e1ad8cd930d778efa85b6f6b7fd5a959e08c4e7e88858d01246156d?nocache=1
Link download: 

This is the hidden content, please

Alte precizari:

Este un gamemode de la 0 facut de mine pentru ca am vrut sa imi deschid un server de stunt, insa nu se mai merita in ziua de azi, mai ales sa il faci de la 0, asa ca am renuntat la el. Are aproximativ 3000 de linii, are si cateva sisteme, unele dintre ele neterminate. Tin sa precizez si sursele de inspiratie pe care le-am avut, mai exact numele gamemode-urilor de unde m-am mai inspirat: RSW (cel postat de mine), ESS (al lui Ghost) si XSW (al lui RullZ). E destul de stabil, desi stiu ca in unele situatii nu este chiar cel mai bine optimizat. Nu am avut probleme cu el, merge bine.

 

Sa va spun si ce sisteme puteti gasi in el: Language System, Login / Register System, Admin System, VIP System, Legend System, Shop System, Discord System, Anti-cheat System (nex-ac adaptat pentru server), Report System, Question System, Winter System, Vehicle Up System, Vehicle Speed Boost Sytem, Clan System.

Are si cateva harti frumusele facute de iZanny, e trecut la credite.

Nu are prea multe comenzi, mai mult sunt comenzi pentru sistemul de admini si pentru sistemul de clanuri (ii mai lipseste doar comanda [/csettings]). Sistemul de clanuri are si 2 bug-uri care nu sunt deloc grele de rezolvat, dar le descoperiti voi. E posibil sa mai existe unele bugulete, dar na, e de la 0 si nu am apucat sa testez tot si, pana la urma, in orice mod de joc se gasesc buguri.

De credite nu mai zic, daca cineva il va folosi, cu siguranta nu le va pastra, dar nu prea ma intereseaza, asta e. Daca cineva reuseste sa duca modul asta de joc intr-un stadiu jucabil, nu as avea nicio problema ca au fost modificate creditele si chiar mi-ar placea sa vad edit-uri sau continuari pe acest mod de joc. Poate o sa-i mai aduc update-uri pe viitor, desi e greu de crezut, nu se stie inca.

Mai am de precizat un singur lucru, nu vreau sa vad comentarii de genul "nu imi apare sistemul de logare si inregistrare" sau "nu merge sa ma conectez" pentru ca nu e vina mea ca unora le este greu sa caute pe internet cum se urca o baza de date sau cum se conecteaza un gamemode la baza de date. Sunt atatea tutoriale sau topicuri puse pe acest forum si nu numai unde puteti gasi cum se conecteaza o baza de date si asa mai departe, nu va asteptati sa fac eu asta in locul vostru!

Daca aveti alte probleme sau curiozitati legate de server, imi puteti scrie pe discord: S0NNIX#0525

 

Build System-ul pe care l-am folosit

{
	"cmd": ["pawncc.exe", "-i includes", "$file", "-;+", "-Z+"],
	"path": "D:/RGS from 0/pawno"
}

Cam asta e tot ce am avut de zis, sper sa va placa si sa va bucurati de el, chiar mi-ar placea sa vad edit-uri postate de la acest mod de joc! Multumesc si multa bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...