Jump to content

Cea mai ușoară metodă de făcut bani în crypto (+/- 1.5$ pe zi)


winter
 Share

Recommended Posts

Salut, dacă citești asta înseamnă că ești interesat în metode de a face bani și nu numai, azi o să îți arăt cum poți face aproximativ 1.5$ pe zi doar în câteva click-uri )

1 pas: În primul rând, avem nevoie de extensie pentru browser care mai exact este un crypto-wallet (portofel), aveți aici link-ul la extensia noastră, mai exact o numim Phantom.
După ce am adăugat extensia trebuie să ne facem un crypto-wallet, ceea ce este foarte ușor și nu cred că este nevoie de un tutorial.

al 2-lea pas: După ce am adăugat extensia și ne-am creat un crypto-wallet trebuie să ne înregistrăm AICI.
După ce am intrat pe site trebuie să ne autorizăm cu ajutorul crypto-wallet ului nostru și după trebuie să le dăm follow contului lor de Twitter, după care să ne autorizăm cu twitter-ul de pe care am dat follow ca să putem primi banii.
[IMG]

al 3-lea pas: Totul este gata ! acum în fiecare 60 de minute o să avem șansa de a primi ceva pe crypto-wallet-ul nostru, de exemplu eu am primit 0.32$ în primele 2 ore
image.png.668fce76718f9f1873ea680884a497dd.png

Ca să putem da withdraw trebuie să avem cel puțin 0.033 SOL, ceea ce este echivalent cu 21 RON, după părerea mea e o sumă destul de bunicică pentru câteva click-uri, iar dacă o să aveți nevoie de un tutorial pentru withdraw vă aștept reply-urile )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...