Jump to content

Vând - PANEL ajax/sweetalert(from scratch)


Cundar
 Share

Recommended Posts

  1. Username: Cundar (SerViperin).
  2. Varsta: 16.
  3. Ce vinzi?: Se vinde panel de la 0.
  4. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/HhBcG0c
  5. Pret: 20 de euro (NEGOCIABIL)
  6. Detalii de contact: Discord: cundar#1337
  7. Alte precizari: Salutare LEAKS Romania, sunt Cundar (serviperin) si astazi este ziua in care imi voi vinde proiectul (PANEL) deoarece l-am terminat astazi, OFICIAL, avand in vedere ca s-a lucrat la el din 2020, l-am adus intr-un stadiu 90% schimbat pe partea de cod cat si pe partea de design (template), sa va lamuresc in mare parte care este faza cu acest panel.
    1. Baza este pornita de la panel-ui lui Eyesky (from scratch #2).
    2. Implementat AJAX (jquery) cat si SweetAlert.
    3. Aranjare de cod cat si aranjare la pagina, in mare parte div-urile cat si chestiile inutile sau deranjatoare au fost scoase sau inlocuite cu ceva mai nou.
    4. Culori atragatoare si un altfel de font care nu avea nicio treaba inainte cu tema initiala a template-ului.
    5. Adaugate multe chestii din alte template-uri.
    6. Adaugate multe alte functii noi cum ar fi: schimbarea FH-ului, LP-ului, news text-ului sau PET sistem, niste pictograme frumoase care reprezinta animalutele de pe joc, beneficiile si alte chestii vor fi setate in functie de server, se poate face configurare depinde cat de multa pana la 100 linii este GRATUITA.
    7. Aranjare de pagini, facute functii care corespund paginilor AJAX de asemenea a fost facut un folder cu aceste pagini, numele lui este ajax iar in acesta se afla doar paginile specifice modificarilor in baza de date sau afisarii unor informatii speciale care dupa parerea mea era important sa se actualizeze datele in pagina fara refresh.
    8. Adaugate paginile complaint(view/create/list), application(view/create/list), tickete(view/create/list).
    9. Adaugata functia login pe modal.
    10. Pretul nu mi se pare exagerat, avand in vedere ca pe multe alte proiecte peste care m-am uitat (NO-HATE) erau wcode edit, adica un template editat si gata, in rest nimic nou, eu pot negocia pretul si dupa munca pe care am depus-o credeti-ma imi venea sa-mi smulg parul din cap la unele functii la care nu reuseam si nu m-am dat batut, pana am terminat astazi din fericire si vreau sa ma apuc de un proiect (modding site) un site de moduri sa:mp, si desigur dupa aceea un site de radio pe care il am in plan de mult timp, va multumesc pentru ca v-ati chinuit cel putin sa cititi, va multumesc ca ati avut rabdare si va multumesc enorm de mult in cazul in care mi-ati oferit un UP sau o recomandare daca credeti ca sunt o persoana de incredere. Astept add pe discord pentru oferte si aici in comentarii, panel-ul va fi vandut doar la 2-3 persoane care vor proiect serios.
    11. Poze sau videoclipuri in care prezint proiectul meu: https://youtu.be/7pulOJM2NvU dar mai sunt videoclipuri in care il prezint si pe canalul meu.
Edited by SerViperin
discount
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Gabriel03 said:

Bravo, dar iti recomand sa te indepartezi de jQuery. Incearca si tu ceva mai modern gen React, Svelte etc. sau direct js simplu.

 

Succes cu el!

Multumesc mult de sfat, o sa l iau in considerare 😊.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...