Jump to content

Vând - fostul panel red-zone


consty
 Share

Recommended Posts

Username: consty

Varsta 14 ani.

Ce vinzi?: Vând fostul panel red-zone, varianta fără vulnerabilități, testat pe web-host, loadtime avg. 0.03s la fiecare pagină fără multe queryuri. Loginul este făcut pe SHA256 cu salt, se poate modifica la cererea clientului, cât și compabilitatea cu baza de date. Ofer suport 7 zile duăă cumpărarea produsului, rezolvând bugurile găsite. Panelul a fost testat cu anumite scripturi, rezolvat XSS, cât și o problemă la sesiune (adăugat token individual cu 32 de biți encriptați cu md5 si sha512). Cele două teme valabile dispun de un script javascript, exact ca și cel B-HOOD. Panelul are o tematică asemănătoare a renumitei comunități intitulate Brother-hood. În caz că se mai doresc detalii despre produs mă puteți găsi mai jos, la datele de contact.

Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: image.png.988cfb1915559e512a3599257db910b2.pngimage.png.d4c123d38ff822e651f9a75b6e87ef85.png

Pret: negociabil, voi discuta cu clientul un preț. Se va vinde la maxim 7 persoane (0/7 copii vândute) în care voi vedea un anumit caracter, seriozitate și dorința de a face ceva.

Detalii de contact: Discord: consty#9999 / Instagram: constydev

Alte precizari: Orice client care este serios si va dovedi faptul că este capabil să folosească acest panel, va primi produsul cu o garanție de 7 zile. Deasemenea, voi acorda în cel mai scurt timp un preview.
Precizez faptul că acea comunitate care a avut acest panel pe webhost nu are niciun drept de autor, toate drepturile de creator & distribuitor sunt ale mele. Nu veți avea nicio problemă pe această parte.
Haterii să rămână acasă, accept orice părere despre panel, atât timp cât este una constructivă. Fiecare persoană va avea câte un API Key unic pentru a evita distribuirea panelului pe diferite platforme (forumuri, grupuri private, ș.a.m.d).
Panelul dispune de un modul de securitate opțional (la fiecare acțiune făcută de admin / login voi trimite un mesaj pe serverul de discord special pentru loguri, totul va fi modificat dacă cumpărătorul va dori să dispună de această opțiune).
Totuși, vă rog să nu adăugați pe Discord, trimiteți un mesaj cu "salut, am vazut topicul pe leaks.ro (url)" și vă voi răspunde într-un timp cât mai ok pentru ambele părți.

Edited by consty

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

off:Salut mare fan asi dori sieu sa kumpar minunatia asta kat costa si kum facem k nu dau primu 

on:nu recomand vinde doar un simplu panel wcode edit cu niste pagini luate din panelu lui kenny si lui tukson si doar a adaugat o functie de anti xss nimic wow daca incercati puteti si voi sa faceti fix la fel nu mi se pare nimic wow si asteptam si noi niste poze bo$$ -rep

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...