Jump to content

Xiaomi Mi 11 în România! Află când și cât va costa


dustyhawk
 Share

Recommended Posts

  • Retired

xiaomi.jpg

Pe data de 8 februarie este programat un eveniment în care Xiaomi va prezenta varianta globală al lui Xiaomi Mi 11, cât și release-ul MIUI 12.5. Alături de acest anunț apar și prețurile la care va fi disponibil flagship-ul chinezilor în Europa.

Modelul de bază, cu 8 GB RAM și 128 GB stocare ar costa 799 euro, aproximativ 3.895 lei românești. Dacă vrei ceva mai elevat, poți opta pentru Mi 11 cu 8 GB RAM și 256 GB stocare, care ar urma să coste 899 euro. Momentan nu știm dacă în Europa va fi disponibil și modelul de top, cu 12 GB RAM și 256 GB stocare, care este disponibil deja pe piața din China.

Analizând puțin telefonul, constatăm că acesta vine cu un ecran AMOLED de 6.81 inch, având o rezoluție QHD+ cu o rată de refresh de 120Hz. Procesorul Snapdragon 888 este acompaniat de difuzoarele stereo Harman Kardon. Amprenta este integrată în ecran, alături de o cameră frontală de 20 megapixeli. Totul este ținut „în viață” de o baterie de 4600 mAh.

Pe spate găsim trei camere foto, camera principală având 180mpx, iar pe cele două găsind 13mpx ultra-wide, respectiv 5mpx macro. Gama de culori este variată, dar dacă vrei ceva mai extravagant poți opta chiar pentru spatele îmbrăcat în piele ecologică. Pe piața din China, modelul de bază, se vinde cu doar 499 euro, pe site-ul oficial, creșterea la 799 euro pentru Europa fiind colosală.

Tot în China, cumpărătorii pot opta pentru încărcătorul gratuit inclus în pachet. Rămâne de văzut dacă același lucru se va întâmpla și la noi.

SURSA: WORLDISMOBILE

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...