Jump to content

NEOSERVER.RO - Gazduire CS:GO, Counter-Strike 1.6


Mutex
 Share

Recommended Posts

Image


Cam asa incepe aventura mea in lumea hostingului, cu un site pe care vand servere de csgo si cs 1.6. Inainte de toate, doresc sa va spun ca nu este totul finalizat asa cum planuiam de la bun inceput. In primul rand, tin la securitatea utilizatorilor si voiam sa pot sa arat toate functiile panoului de control live, insa pe un cont de demo trebuiesc facute teste pentru a nu cumva afecta celelalte servere din node. Tot ceea ce trebuie vazut, se poate vedea pe site, asadar eu pot doar sa va spun un mic rezumat.

Toate serverele de jocuri vor fi gazduite pe dedicate puternice cu procesoare de top precum i9-9900K cu HT la 5GHz, stocare NVMe cu acces la panou de control unde se pot vedea in timp real resursele alocate, dar si consumate. Mai pot spune si faptul ca in curand, voi face demersurile pentru firma (approd) si faptul ca exista o persoana care va poate ajuta cu suport pe CS:GO (addon-uri/editari la nivel de plugin-uri) la preturi avantajoase. Pe Counter-Strike 1.6 exista o persoana care va poate ajuta cu orice problema si gratuit, insa in limita bunului simt. Avem plugin de protectie, dar si limitari iptables pentru securitate precum xfakeplayers si alte exploituri.

Astept intrebari/propuneri/sugestii legate de orice, voi fi deschis la discutii. Mai este de lucrat destul la site/panel, dar si la perfectionarea configurarii dedicatului, iar scopul topicului este atat de feedback, dar si de a aduna clienti suficienti incat sa formez si un feedback la nivel de performanta. Serverele se instaleaza automat dupa plata, deci daca o sa platiti via paypal, totul o sa fie bine. Pentru alte pachete/oferte, ticket. Ca si servere de test pot sa ofer de pe un dedicat i7-9700k, insa configuratia este total diferita, serverele fiind pe un dedicat personal, alt sistem de operare, alt kernel si diferente vor exista intodeauna.

*NOU: Avem servere counter-strike 1.6 32 sloturi 1000 tickrate/fps la 10 euro pe luna. Putem sa facem oferte in cazul unui parteneriat, asadar asteptam ticket.

Site: https://neoserver.ro
Anunturi: https://client.neoserver.ro/index.php?rp=/announcements
Modalitati de plata: paypal (automat), transfer bancar, paysafecard, bitcoin, sms (ticket) - modalitatile de plata vor fi limitate pana cand se va infiinta firma, plus timp de gandire netopia vs euplatesc. Apropo, stripe-ul o sa fie sigur, doar ce aparut in Romania.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
On 6/21/2020 at 12:34 AM, pnndzxreal said:

Pai si factura? 😕 cam spalare de bani e aici

 

Scuze de acest raspuns tarziu, insa poti sa te uiti din nou pe site sa vezi ca firma a fost infiintata. Toate cele bune! 🙂

Edited by Mutex
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Backup-urile direct din panoul de control au fost fost configurate (limita a 2 backup-uri). Backup-urile sunt stocate pe storage de la hetzner, prin intermediul compresiei. Astfel, doar asa va putem garanta functionalitatea 100% a unui backup. Backup inseamna suspendarea serverului si copierea totala a fisierelor, iar mai apoi urmand compresia. De ce backup din panou si nu prin intermediul unui ticket? Prin ticket dureaza destul de mult si nu se garanteaza functionalitatea la parametrii normali. Multe backup-uri se pot realiza si sa fie corupte, insa de asta acest modul face suspendarea serverului (imposibilitatea de a-l mai accesa, iar apoi copierea totala).

Ce se poate face in cazul in care exista mai multi detinatori? In panoul de subuseri exista posibilitatea de a seta sa nu aiba functia de backup activa. Simplu, nu? Se presupune ca un backup se realizeaza atunci cand nu sunt jucatori online sau este o ora buna pentru management.

yfwoMFH.png

Vor urma si alte update-uri care tin de securitatea serverului. Intre timp, toate problemele de smtp cu mail-ul au fost rezolvate, iar pe site s-a adaugat din nou livechat. In apropierea halloween sau luna noiembrie vor fi si reduceri la toate serverele de jocuri si speram ca se va adauga si minecraft.



Site-ul a fost putin modificat, iar la fel si descrierile serviciilor.

ZjaMmnP.png

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...