Jump to content

Reclamatie Consty


GabiVlgS
 Share

Recommended Posts

  1. Username-ul tău: GabiVlg
  2. Username-ul celui reclamat: @consty
  3. Detalii: Totul a inceput acum o luna cand cautam un panel sa cumpar pentru comunitate, si am dat de panel-ul asemanator "Og-Times", totul frumos, am facut rost de discord-ul lui @consty, ca acela din anunt nu mergea, am vorbit cu el, urma ca a doua zi sa ii dau banii, i-am dat 25e paysafe, el cerand 15e ( 5e comision paysafecard + 5e donatii automate ), el mai si spunea ca este 100% compatibil, cand l-am urcat, si i-am si aratat, m-a aburit o luna de zile ca o sa il repare, si nici in ziua de astazi nu am mai primit fisierul compatibil, i-am trimis timp de o luna de zile mesaje, si el tot ma "aburea", si ce sa zic, nu recomand consty, pana intr-un final, vad " ca i-a spart contul ", nu stiu cat de adevarat este, i-am dat mesaj si pe contul nou, dar degeaba, mai multe detalii aveti in poze.
  4. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): here sau daca nu mai merge acest link here
  5. Alte precizări: Nu recomand @consty, omul nu este serios, a spus in 14 zile rezolv daca gasesc ceva, si nici pana acum nu am primit, stiu ca multi il recomandati, dar eu unul nu-l recomand 🙂 pwp

PS: pozele sunt de la coada la cap 

Edited by GabiVlgS
Link to comment
Share on other sites

Bă nu știu, nu prea vreau să comentez aiurea, însă ai și tu partea ta de vină pentru că l-ai plătit înainte să îți arate ceea ce a făcut.

Mie mi s-ar fii părut corect să îl plătești după ce îți arată panelul cum a ieșit, cu tot cu pagini, compatibilitate etc.

Pe viitor să știi.

Link to comment
Share on other sites

Cum a spus si colegul meu drag @Alexandru1337 pozele sunt foarte slab calitative drept urmare, pot fi editate. Chiar daca acuzatul @constynu s-a plans ca acestea au fost editate intr-un fel sau altul, conform procedurii te rugam sa revii in 24 de ore cu aceleasi dovezi incriminatorii doar ca in format fullscreen (Sa se vada data, ora jos din col). In caz contrar administratia va trebui sa inchida aceasta reclamatie pe motiv: "Dovezi insuficiente".

 

6BHvC.gif.b3b68ca49496ac435560a60fcf91669d.gif

 

Link to comment
Share on other sites

  • Matt locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...