Jump to content

Proiect în defsășurare - New-Elite


Gabi23
 Share

Recommended Posts

De ceva timp lucrez la un server de samp numit New-Elite.

Am realizat un panel destul de frumos, recunosc, ideea de design a fost furată de la linkmania, nu vreau să apară apoi hate pe baza asta.

 

Ce vreau să vă informez este că server-ul are câteva sisteme pe care le văd dese ori cerute, spre exemplu, sistem de crate-uri*la fel ca pe b-hood*, /getgift editat, făcut pe textdraw,

am realizat și un sistem de trade, în plus, m-am gândit că la început aveți nevoie de o mașină pentru a vă dezvolta, apoi mi-am adus aminte de un sistem disponibil pe câteva servere,

sistem-ul propriu-zis este ”Vehicul temporar”, astfel, la înregistrare, vi se pun la dispoziție 3 mașini(Infernus - 7 zile, bullet - 7 zile și turismo - 14 zile), este la alegerea voastră ce mașină vreți să luați.

Am realizat și un sistem micuț de stage, nu-mi plac stage=urile (0/3; 0/4), nu dau cu hate celorlalte servere, e doar părerea mea proprie.

Astfel, la mine pe server o să poată să se ia stage doar o dată, iar acesta constă în adăugarea a 20 de km ca putere a vehiculului personal.

(Ex: NRG-500 prinde 150 inițial, dacă îi fac upgrade-ul la sistem-ul de stage o să prindă 170).

Totodată, rainbow-ul și vip-ul, dar mai ales rainbow-ul mi se par mie interesante, așa că am decis să îl bag, m-am folosit de ideea tuturor serverelor mari, vip-ul poate fi

poziționat de câtre proprietarul mașinii în ce poziție vrea, unde vrea.

Apoi, m-am gândit că na, ar trebui să bag și neon-ul, în 2020 sunt mulți copii care joacă samp și adoră acest sistem, iar eu am nevoie de ei. :))

 

Acum că v-am făcut un mic istoric și v-am prezentat sistemele băgate de mine, vreau sugestii privind alte sisteme, joburi, etc pe care le-ați gândit și ați vrea să le vedeți pe un server.

 

Sănătate tuturor.^^

 

EDIT: Am uitat să specific, este adăugat și un sistem de reward.

Edited by Gabi23
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...