Jump to content

Gamemode Sinned RPG - AleksandruAdv / inferior version.


AleksandruAdv
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
La 11.02.2020 la 11:25, AleksandruAdv a spus:

- Ceau clan, a revenit leaks muama frate dupa o saptamana imi fac aparitia, salut inca odata, salut , salut nu aplaudati ms va rog pa.

- Gamemode-ul este la o versiunea superioara fata de cea care este rulata de sezonierul Flint (sinned.ro | panel.sinned.ro), le am si montat alea bagamias gatu lor ca ma duc peste ei, infine, asta e cu totu si cu totu cu mult peste versiunea lor ce-i drept, ce contine acest gamemode?

- Majoritatea le puteti vedea pe server, dar cum Aleksandru sefu vostru stie ca chiar n-o sa faceti niciun efort sa vedeti cum e, ci o sa-l porniti direct, o sa va spun.

- Canal pentru a vedea cateva update-uri decursate in aproape 2 saptamani: (logic ca n-am postat tot ce-am facut dar hei dc nu: https://www.youtube.com/channel/UCY3SQThSREkIlHD3l9zZO_w?view_as=subscriber

- Sistem garaje cu 2 interioare si full options, block unblock, Golden account, premium account, pet system, destul de avansat as zice, dar habar n-am daca l am terminat, garajele alea parca au o mica problema la interior, nu l am terminat nici pe ala, ca am renuntat la proiect, actiuni de cacat, convorbiri, plozii de 12 ani, etc.

- Mic rezumat pentru Lexus:

- Esti taran, stiu ca te rogi, esti catolic, imi bei bota, imi bei bota, esti prost taran ratat si un caracter jegos. a da si n-ai facut plata, bagamias..

- Niciun bug major detectat, pe el s-a dus 50 in 187 de ticks, nu mai am eu poza ca mna, server-ul n-a fost nici solicitat, plus d-asta aleksandru mafiotu, a dat-o si pe optimizare cat de cat (glumesc, nici macar nu m-am efortat 10%), pentru ca nu aveam pofta de pawn, nici acum nu pot sa zic ca nu am, dar am primit niste oferte bune`(foarte), si ma gandesc.

- Mesaj de interes public : aleks.records pe insta pentru a vedea daca tata aleksandru mai bea bere sau altele activitati racoritoare cu bineinteles probabil alchool.

- Alt mesaj handicapat de interes poate neplubic: Acum 121 de zile am deschis grup-ul de discord 'Developers Romania', Q: de ce atatia membri? A: Nu m-am ocupat bos, de acum ma ocup mersi, am lansat asta sa rup globu pamantesc la fel cum am spart learntwoplay ala in 24h wrong, scuzati posibila nereclama la cancer.

- Link invite discord: https://discord.gg/84YwMpY

- A da, Aleksandru is back.

- Ultimu mesaj: ba baietii ms de incurajari si chesti miati zis pe discord asa ca am decis sami lansez proiectilul aici, da sunt inapoi probabil multi nu stiti engleza (radeti), ms baieti cu adevarat sunteti tari si o sa mai postez diferite shituri.

- Link download:

Conținut protejat!

  • Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul.

 

- Se accepta: Up, Paypal, Paysafe, Transfer Bancar. Si dati up in plm

- For business: KingAleksandruAdv#9178.

                                                                                                       By the KiNG,

                                                                                                              AleksandruAdv

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...